Hayamen Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 čus, hraji také :)) muj nick je Smazak-Brno dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 cus ja bych sel hrat v patek budu mit na ps3 net takze hnet budu farat a asi se budu jmenovat Zhoolender_CR nebo tak njak ja este v patek napisu tak zatim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalkaCZ Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Ahoj taky hraju GTA po netu na PS3 jsem tam jako MichalkaCZ a ráda bych si taky s váma zahrála...většinou, když tam vlezu je tam málo lidí ...a nebo jsem tam skoro sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 ja bych dal klido hned pridej si me do friendu ,) nick: REVOLTEGO. Ahoj taky hraju GTA po netu na PS3 jsem tam jako MichalkaCZ a ráda bych si taky s váma zahrála...většinou, když tam vlezu je tam málo lidí ...a nebo jsem tam skoro sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 cus, ja bych s vama taky nekdy dal.... nick na PSN grizli22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Hojte ja bych teda taky sel muj psn: Zhoolender_CR oprava teda zhoolender_CZ a kdy dame njakou hru?? co treba tuhle sobotu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalkaCZ Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Včera jsem poprvé viděla na netu při hře krajana... Slováka...v Gridech...jsem zvědavá, kdy tam narazím na Čecha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 to jsi njaka slepa ja tam vidim porad cehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalkaCZ Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 to jsi njaka slepa ja tam vidim porad cehy No tak včera jsem třeba pařila se samejma Čechama a slepá teda fakt nejsem ... to bych asi nemohla potom hrát :psp::thumbup: (jen jsem nevěděla, kde je hledat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 kůzlátka ,kůzlátka pojdte a otevřete vrátka dneska 17.12.2008 ve 20:00 multiplayer GTA IV gta race Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 A co takhle hrát až tak od 22:00. Od 20:00 je na mě brzo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 A co takhle hrát až tak od 22:00. Od 20:00 je na mě brzo :-( Tak ja bych radeji neco ujednal treba na Patek nebo Sobotu vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 tak se ale pojdte uz poradne domluvit :-) jen o tom mluvime ale nic se nedeje :-) uz mam plno lidi ve friend listu a k nicemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 tak se ale pojdte uz poradne domluvit :-) jen o tom mluvime ale nic se nedeje :-) uz mam plno lidi ve friend listu a k nicemu :-) Tak navrhuji Patek 20:00 h a hru teamdeathmach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Pátek je špatná volba. Kdyby ste se dohodli na sobotě tak se třeba i přidám ale pátek je špatnej. Ale v sobotu zase slušný lidi někde kalí tkaže to bude asi těžký :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalkaCZ Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 a já jestli můžu dodat, tak když už hru , tak po 22:00 nejlépe po 22:30 protože mi to potom padá a to bych si s váma asi moc nezahrála... mám prostě divnej net a od 17 do 22h to nemá cenu zkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Já se taky přidávám na online hraní. Nick Veslik, bt headset nemam:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Zdarec lidi! Potřeboval bych sehnat 5 lidí co by šli o tomto vejkendu (10. a 11. ledna) hrát team deathmatch. Jedná se o to, že chci získat trofej za zabití 5 lidi ze soupeřícího týmu, a to tak trochu nejde když se mě tam v životě nepříhlásí víc jak 3 lidi... Takže plán je takový, udělá se 6 týmů po 1, a budeme se vraždit dokud prostě všichni nezískají tu trofej... takže kdo do toho jde se mnou ( případně napište datum a čas kdy se to hodí):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 KrekCZ headset mam takže no problemo! ale nějak mi to nejde se připojit na server :( golda mam, ale nejde to...ještě to vymakam...tak si mě zatim přidejte... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT: Sorry jsem se špatně podíval. Myslel jsem, že myslíte na Xko a ne na PS3. Takže se mnou nepočítejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Zdarec lidi! Potřeboval bych sehnat 5 lidí co by šli o tomto vejkendu (10. a 11. ledna) hrát team deathmatch. Jedná se o to, že chci získat trofej za zabití 5 lidi ze soupeřícího týmu, a to tak trochu nejde když se mě tam v životě nepříhlásí víc jak 3 lidi... Takže plán je takový, udělá se 6 týmů po 1, a budeme se vraždit dokud prostě všichni nezískají tu trofej... takže kdo do toho jde se mnou ( případně napište datum a čas kdy se to hodí):bash: se mnou bys mohl počítat,když mi do toho něco nevlítne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Jak je možný že když sem dneska přišel ze školy tak sem měl level 3, a teď to zapnu a mám 0!?!?!? To mě teda pěkně nas*ali... nestalo se vám něco podobnýho? doufám že je to jen dočasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Takže lidi co budou hrát (viděl bych to na sobotu) multiplayer: Bobika91 (PSN: Metal_lord) Revoltego BigTonyD Takže to máme zatim 3 lidi, takže ještě minimálně další 3 potřebujem...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lego Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Takže lidi co budou hrát (viděl bych to na sobotu) multiplayer:Bobika91 (PSN: Metal_lord) Revoltego BigTonyD Takže to máme zatim 3 lidi, takže ještě minimálně další 3 potřebujem...:D Ahoj, taky bych si zahral zejtra by my mel prijit playstation a snad i GTA tak bych si v sobotu zahral zejtra napisu jestli to prislo PS:budu uplnej zacatecnik nevadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Ahoj, taky bych si zahral zejtra by my mel prijit playstation a snad i GTA tak bych si v sobotu zahral zejtra napisu jestli to prisloPS:budu uplnej zacatecnik nevadi? OK, to že seš začátečník nevadí hlavně když se pujde připojit... pak napiš PSN nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 By člověk doufal,že se mu podaří aspoň nabrat trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.