Big Tony.D Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 PSN: BigTonyD jinak by se moh dohodnout novej termín, protože poslední post byl 8.6. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 PSN name: johnny, HS bohuzel nemam....pridejte si me,rad si zaparim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Becks Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Klidně zahraju :) PSN: RedCZ , HS mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 ok nektery z vas uz jsem si pridal, nick na psn: DrStyx3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 taky bych se nekdy pridal psn nick : Anolisecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 urcite bych dal :P psn: Frey_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Vim ze tu uz jeden topic je ale nejak se to tam nedomluvilo co sem cet.. tak chci aby sem napsali vsichni svoje PSN co maj GTA4 a domluvime se na nejakem case. Rad bych se schazel casteji, pokud mozno... Sraz č.1 : Zítra 6.10 v 20:10 - Team Deathmatch Pokud se chcete prihlasit, tak prosim v nasledujicim tvaru -> "Nick zde na foru"-"PSN Nick" Přihlášení: Mefistos-Mrfi marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_ert Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Zahrál by někdo? Poslední dobou se trochu nudím. nick: boris_czech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 hraju kazdy den potreboval bych parec lidi co uz s tim maji zkusenosti abych udelal tu trophy ( fly co-op nebo tak nejak ) jak se maji delat ty mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 hraju kazdy den potreboval bych parec lidi co uz s tim maji zkusenosti abych udelal tu trophy ( fly co-op nebo tak nejak ) jak se maji delat ty mise Přesně! přidej si mě do contact listu PSN: BigTonyD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misus Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Můj nick je MCMichal.Přidejte si me pls PS3-GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 mazec,do toho jdu taky pokud je to jeste aktualni! pridejte si me pls.... 8) nick: REVOLTEGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svd Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Taky hraju nick: sniperj78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Co takhle dát nějakej match v pátek večer???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 a co takhle dnes vecer? :-) v patek a sobota se chlasta na nejaky hrani neni cas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 tka já se taky hlásím pro přidání nick: Razer0077 headset nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misus Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Čau lidi, mám takový menší broblém. Ps3 mám teprve měsíc a včera jsem poprvé zkoušel v GTA 4 party mod, ale když sem poslal pozvánku Big Tonymu tak se to n´ák nechtělo spojit, po chvíli mi Tony poslal zprávu že jestli ho chci pozvat musím dát v private slotu (v mobilu hodnotu alespon´1), ale já žádný private slot v mobilu nemám.Taky mě napadlo že to je možná tím že nemám Gta vyhraný ale nevim.Nevíte si s tím někdo rady?Moc vám děkuju za odpověd´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Tak ja bych si rad URCITE zaparil. Muj PSN nick je - EtrAidS :bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 taky hraju,nick RavenCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak pojdte neco domluvit treba na nedeli vecer,at se neco deje? jen by to chtelo nejakou poverenejsi osobu,nemam zkusenosti s propojenim... nebo jak to praktikujete nemam PS3 moc dlouho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 taky hraju pridejte si me - PSN nick: heksa potrebuju udelat nejaky trofeje a skoro nigdo to us asi nehraje nebo co... a hlavne ten multiplayer je naprosto debilni vubec to neukazuje jestli negdo v nejakym modu hraje nebo ne a furt to loaduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Zdravim, nedame dnes ve 20:00 hod hru? kdo se prida?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Zdravim, nedame dnes ve 20:00 hod hru?kdo se prida?:psp: hele to pošlu pozvánku páč se k tobě nemůžu připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revoltego Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 OK! budu ready :) chtelo by to jeste dalsi players... je to tu nejak mrtveeeee .-) hele to pošlu pozvánku páč se k tobě nemůžu připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozdnisber Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Cau! Hodte si me na svem stejsnu do friendlistu. Dal bych to GTA IV s vami, ale dnes usednu ke stroji az tak okolo 22.00, kdyz budete online pridam se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.