yazi Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 taky bych dal, nick padehgf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 mam dotaz..jak se muzu pripojit k nekomu do hry??dycky me to hodi enom do nabidky ze mam vytvorit vlastni..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 taky bych dal, nick padehgf poslal jsem invite mam dotaz..jak se muzu pripojit k nekomu do hry??dycky me to hodi enom do nabidky ze mam vytvorit vlastni..:( jo ale musí ti dotyčný poslat invite.... Takže 4, to je furt málo: Bobika91 (PSN: Metal_lord) Revoltego BigTonyD yazi(PSN: padehgf) Asi by se to hrálo kolem 5 hodiny večer, kdo chce jinej čas ať napíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Snad mi to vyjde.On totiž fotr neplánovaně zůstal doma,tak by nemuselo bejt volno u TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leoboss Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 hej lidi hrajete na us nebo cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!G3r:@7t! Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Robíte ještě pařby? Můžu se k vám přidat? Můj nick je Pindejof :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!G3r:@7t! Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Nemá někdo čas teďkom? PSN je Pindejof, pojte nekdo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Hejjj kurna a me jste hosi do toho seznamau nenapsali!!! ja to parim kazdej den mujj PSN JE Zhoolender_CZ tak si me pridejte a budeme parit hejj a me jste do toho zenamu nenapsali !! ja to púarim kazdej den takze muj PSN je Zhoolender_CZ tak si me pridejte a budeme parit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!G3r:@7t! Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Taky nejsem na seznamu, BigTonyD S tím si nelamte hlavu, taky tam nejsem, Pindejof :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Sobota 24.1.2009 15:00 Team Deathmatch, Team Car Jack City (jen na chvíli) Takže kdo bude mít v tuto dobu čas a chuť si zahrát (a získat nějaké trofeje) nechť se přihlásí Jde mi hlavně o 2 trofeje: 1)Teamplayer - zabití 5 lidí ze soupeřícího týmu 2)Take it for a team - výhra ve všech Teamových hrách (chybí mi už jen Team Car Jack City) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pura Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 PSN: puracz headset: nemám, nepoužívám Hraji sice jen rekreačně (okolo takových 4 hodin týdně) a pouze závody (Race) , ale též se zapisuji, občas si můžu udělat čas i na něco jiného. ;) Aktivní jsem většinou tak od 22:30 do 23:00 nebo i dříve či později (např. od 22:00 do 23:30, spíše počítejte 22:00 - 23:30) , ale jinak se můžu přidat kdykoliv, co budu mít čas. (rána moc ne, odpoledne - večer do 19:00, pak už se koukám na televizi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Já jdu s Váma PSN: playerPS-cz headset nemám hraju tak 1-3Hod. denně a to už týden ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Máte někdo zájem udělat Bomb da Base II a Deal Breaker na čas (a na trofeje) ? kdyžtak napište v kolik a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pura Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Jde se domluvit o to, kdy bude mít každý čas. Rád bych ty trofeje měl z krku, obvlášť ty multiplayerové, jelikož hraji multi jenom závody a nechce se mi patlat s mody, které mě nebaví. Jelikož jsem ale systematický člověk, tak bych asi ten multiplayer vyřešil dříve než singleplayer a zatím bych dělal trofeje v Burnoutu. Takže si mě přidal v PSN (puracz) a musíme se dohodnout na nějaký čas. Jelikož zde na foru moc nejsem, spíš mi posílej zprávy, rychle odpovím, klávesnice je vážně skvělá věc. :) Poslední dobou sem ale už skoro nikdo nepíše, zájem upadá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Cuz vsichni dneska sem si koupil GTA IV a hned bych si ho zahral po netu nejradeji s nekym z vas ..... reknete jak a zalozime a zaparime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ja chci taky ale ne nakej priblbej Team deadmatch nebo free mode. Nejlepsi je Team car steal, tak 3 proti 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 tak jsem si domu taky dotahl gta iv a když mě do toho zasvětíte co a jak dam určo s vami,jinak na psn jsem jako FeryBo ale hraju zatim jen nhl 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Taky to pařim je to prdel! Přidejte si mě rwz457 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 přidejte mě do party lidi the_pechi headset: ano edit: vidim že už je to neaktuální a hrálo se X krát, kdo chcete semnou zahrát, přidejte si mě na PSN a ozvěte se tam, určo se domluvíme a zahrajeme ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 muzete si me pridat PSN: luk700102 Headset mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Moc rad se pridam ten mam gta pujceni :wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thf42 Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 psn: thf42 headset: ne dal bych bud poradnej DM nebo ty ostatni mody, pres quick game sem si toho zatim moc nezahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Taky bych se rád přidal PSN: Whiten Headset: ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Tak já se taky přidám mezi Vás :) PSN ID: WendyCZ HeadSet: ANO kdyžtak si mě přidejte do friend listu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Kamos by si taky rád zahrál PSN : Rocky-0_0_7 Head set : ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.