ondras76 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Můžete mi říct jestli síť funguje normálně? Jestli nejsou nějaký problémy s hardwarem (ovladače, atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kira44 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 může mi please někdo poradit jak se dostanu zpět z linuxu do Os ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nácek.hacko Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 může mi please někdo poradit jak se dostanu zpět z linuxu do Os ps3? je to hned v prvnim prispevku ------------------------------- Pokud se budete chtít vrátit do XMB menu, vypněte konzoli a zapněte ji dlouhým stisknutím (2 pípnutí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Docela se ted zacinam o todle tema zajimat, pac bych si rad zaparil na PS3 naky televizni hry prez emulatorky ... NES, SNES, Sega Mega Drive, MAME atp. a taky bych byl rad aby mi slo na PSku nacitat titulky k div x filmum a co jsem se tak docetl, tak pry na bezproblemovy chod vsech moznych video formatu a pripadne nacitani titulku je potreba pouzit tuto verzi Linuxu: openSuse 10.3 ... ale jak jsem si tak procital navod na instalaci tak jsem z toho byl celkem zmatenej, bylo to na me naky moc slozity, hlavne proto ze mam nulove zkusenosti s Linuxem a ty vyrazy me nejak nic nerikali ..... je pry nutne donastahovat ruzne knihovny z FTP .... "Uryvek navodu: 1. Nainstalovat openSuse 10.3 z DVD 2. Nastavit si packman jako dalsi repozitar. (jde to v Xech pres Yast) 3. dohrat codeky+xine (propadne totem, vlc, nebo jiny MM player) z packman (o5 neni problem si vybrat v Yastu) 4. doinstalovat rucne SPE knihovny z YDL FTPka. "spu-binutils, spu-gcc, spu-gdb,spu-utils a libspe" (mozna nejsou treba vsechny, ale ja se tim uz pak nezabejval) V cmdline napred wget <url>/<balicek>, pak rpm -ivh <balicek>" Ale nejak netusim co je packman, repozitar,Yast a xine :D, potreboval bych nejaky navod jako pro blbce :D Nebo to Ubuntu na ktere je zde navodek, pro me stravitelny a jednoduchy k pochopeni, to take umoznuje? (prehravani filmu a nacitani titulku)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Chtěl sem si nainstalovat Yelow dog 6.1 a najednou mi vyskočilo varování---Tabulka oddílů na zařízení ps3da je nečitelná. Aby mohly být vytvořeny nové oddíly, musí být tabulka oddílů inicializována, což znamená ZTRÁTU VŠECH DAT na disku. Operace nebere ohled na dřívější rozhodnutí, které disky chcete ignorovat.Chcete inicializovat disk a SMAZAT VŠECHNA DATA ?-----To se mi smaže celej disk nebo se bude formátovat jenom těch 10 GB??? Nerad bych smazal celej disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Stejně tak jako PS3 nemůže do prostoru na disku vyhraženého pro linucha, nemůže ani linuch smáznout obsah prostoru vyhraženého pro soubory v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7iceman Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 zdravim všechny... na svém PS3 mám nainstalován Ubuntu 7.10, mám však problém s připojením k internetu přes wifi, na internetu jsem nikde nenašel jak bych měl postupovat, nevíte někdo? s linuxem dělám poprvé.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 cao vsem... muze mi nekdo napsat vyhody a nevyhody??? ma cenu to zkouset??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nikde jsem neviděl jak moc ty linuxové distribuce využívají výkon konzole ... Je to stejně mizerné jak je tady v podobném článku návod na Win XP? A rozlišení monitoru/LCD TV si snad můžu vybrat ne?(Četl jsem jak se tady někdo mordoval s nízkým rozlišením a velkými texty/tlačítky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ex1tus Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdravíčko, určitě bych se nebála podívat na tento web - http://www.pcporadenstvi.cz/. Prakticky pokaždé jsem zde našla vše, co se linuxu týkalo, případně mi pomohli lidé na fóru. Za tuto službu je mohu pouze doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ex1tus Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Dobrý den, já bych z vlastní zkušenosti mohla doporučit http://www.pcporadenstvi.cz/pruvodce-soucasnym-systemem-linux-po-dvaceti-letech-existence. Velice kvalitní web s opravdu celou řadou různých rad a pokaždé jsem zde našla pomocnou ruku, když jsem si s něčím nevěděla rady. Navíc se mi opravdu líbí jejich tematické články, vřele doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Cau je jedno jakej typ linuxu tam hodim? a dá se připadne linux smazat?DIkys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 CS ide to na všetky ps3 (mám CECH-3004b). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 k nainstalování linuxu na PS3 slim potřebuješ CFW a to na CECH-3k určitě neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchfucker313 Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Odkaz na ten Ubuntu neni funkční, šel by nějaký re-upload ( BTW: bude mi to fungovat na konzoli : PS3 250 Gb, 3.55 CFW Kmeaw ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.