Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hnilička nejhorší brankář na světě

Wartryton

Recommended Posts

Od začátku bylo jasný jak to dopadne , Hnilička nechytá úplně špatně , ale češi vyhrávali mistrovství světa a i olympiádu hlavně kvůli tomu , že měli nejlepší brankáře na světě , a myslimí že je pořád máme , ale když povoláte někoho kdo celej rok zahřívá lavičku někde na sibiři tak se pak nemůžete divit .... Nechápu proč nevzal třeba Mensator , kterej vychytal Varům finále ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víte, beru to tak že Hnilička nezachytal svůj nějak extra dobrej výkon, ale na druhou stranu, jak sem viděl ty stupidní otázky od moderátorů v podobě " jak se cítíte jako jeden z nejhorších brankářů " atd, myslím že to na psychice taky moc nepřidá, ještě kdyby to byli moderátoři z jiných zemí, ale čeští.... jinak k celému týmu musím říct, že oprvdu hráli dobře, perfektní manšaft po dlouhé době, jen to štěstíčko pochybělo ... GL a HF

Odkaz ke komentáři

hh hnildovi se to nepovedlo no, to z něj ale nedělá hajzlíka, kterej se najednou stane vyvržencem národa omg, wartryton demence jak nějací hooligans na fotbale... nechápu jak můžeš založit takovejhle topic, kdybys tam byl ty, tak by ti to taky asi nepomohlo, ale spíš by tě to složilo, že to je prakticky "tvoje" vina, tak do něj nepišuj...

Odkaz ke komentáři

za prvý to hnilička neměl vůbec přijmout..tu pozvánku... když viděl že na to nemá... odejde do Ruska a svůj tým nechá klidně napospas play off... to se podle mě nedělá... no a podle mě na to mohl mít Mensator, kterej letošní rok odchytal úplně super... toť můj názor...

Odkaz ke komentáři

za prvý to hnilička neměl vůbec přijmout..tu pozvánku... když viděl že na to nemá... odejde do Ruska a svůj tým nechá klidně napospas play off... to se podle mě nedělá... no a podle mě na to mohl mít Mensator, kterej letošní rok odchytal úplně super... toť můj názor...

myslim, že do Ruska ho poslal Liberec ... ;)

Hnilda je pořád jeden z nejlepších gólmanů co máme a včera nechytal o nic hůř než Lundqvist, vybral sis jen ten nešťastnej gól z prodloužení, ale v první třetině měl famózní zákrok a myslim si, že je škoda, že to bylo jeho poslední MS, bude chybět ... :cry:

Odkaz ke komentáři

myslim, že do Ruska ho poslal Liberec ... ;)

Hnilda je pořád jeden z nejlepších gólmanů co máme a včera nechytal o nic hůř než Lundqvist, vybral sis jen ten nešťastnej gól z prodloužení, ale v první třetině měl famózní zákrok a myslim si, že je škoda, že to bylo jeho poslední MS, bude chybět ... :cry:

no jo..chytal nejlíp..ale jako když za ním už je jen golman z Itálie..je přeci jen někde chyba...

Odkaz ke komentáři

Takze ja jsem sledoval vetsinu nasich zapasu na MS a musim rict, ze vetsinou byl Hnilickuv vykon vicemene prumerny az na vcerejsi zapas, kdy podle me chytal vyborne, goly co dostal se vicemene podle me chytit nedali a treba tim zakrokem v prvni tretine nas zachranil, myslim, ze tam kdybychom dostali gol, tak uz jsme nemeli sanci. Rozhodne bych to, ze jsme vypadli nedaval za vinu jemu a minimalne ja jsem horsi brankar nez on, takze neni nejhorsi brankar sveta:D

Odkaz ke komentáři

Takze ja jsem sledoval vetsinu nasich zapasu na MS a musim rict, ze vetsinou byl Hnilickuv vykon vicemene prumerny az na vcerejsi zapas, kdy podle me chytal vyborne, goly co dostal se vicemene podle me chytit nedali a treba tim zakrokem v prvni tretine nas zachranil, myslim, ze tam kdybychom dostali gol, tak uz jsme nemeli sanci. Rozhodne bych to, ze jsme vypadli nedaval za vinu jemu a minimalne ja jsem horsi brankar nez on, takze neni nejhorsi brankar sveta:D

+1 - souhlas!;)

Odkaz ke komentáři

Nechapu proc to vsechno svadet na Hnilicku:dozey:myslim ze hokej je celkem...ehmm...tymova hra,neudelal chybu jen hnilicka...videl si ten opakovany zaber?je vidett ze strela byla srazena...potom tu strelu co Hnilickovi vypadla(ani bych to tak nenazval) odrazila Čáslavova brusle do hniličkovo betonu a až pak do brány...takže ted muzem vinu davat Caslavovi...takze je to dmntni tvrdit ze je to chyba Hnilicky:P:D;)taky moh obrance vepredu zblokovat strelu a neprosla by az k brane...je to proste Hokej...tymova hra...SWE meli stesti a nasi zase smulu...tak to byva...:dozey::D

Odkaz ke komentáři

No a co Mensator ? Vary dost podržel (teda doufám že sem si nesplet team) ... :-)

skouhlasím mensator určitě

ale k hniličkovi ten gól v prodloužení ten byl podle vás nechytatelnej (jo všichni to naznačujete) ale jemu to šlo přímo na hrudník a přikrejval to vyrážečkou i lapačkou a ono mu to stejně vypadne, potom se měl teda když už natlačit na tyčku betonem ale tam mu možná zabránila tuším to byl michálek jeho hokejka a tím pádem se možná nemohl natlačit ale niuc takovýho by se nestalo kdyby to chytl

něco tam chytil ale ten první zápas proti švédům to byli tak laciný góly až k výsměchu to bylo hrozný já si prostě nemůžu pomoc ale hnilička neměl chytat

potom na mistrovství zahrál prej jen Eliáš (caesar) tak to fakt není pravda plno lidí hrálo výborně kotalík, vrbata, kohn, erat, Kaberle a mohl bych pokračovat kdo zahrál výborně na MS neříkám že eliáš hrál špatně naokap hrál taky výborně ale ti kluci zahráli taky super a myslím že kdyby hadamczik s hniličkou nebyli takový kámoši tak ho tam nedává a tohle sou fakta odzačátku měl chytat Pinc ale určitě tam měl jít Mensator

Odkaz ke komentáři

takze jakozto hrac hokeje se vyjadrim..:

za prvy:ten polskej vocas co je na stridacce tam nema co delat...trener hokeje kterej nikdy nehral hokej tam nema co delat...hokej z ucebnic je na nic..

za druhy:kazdej den neni posviceni...nekdy to proste jde nekdy ne...rozhodne Hnilicka za vsechno nemuze...me se treba nelibili vcera beci...zadnej duraz pred branou a zbytecny goly z toho...

za treti:vy co tady rikate ze je Hnilicka spatnej golman....skuste se nekdy postavit do branky vocasove...budete tam skouleny a chytite ho*no....az dokazete to co Hnilda tak pridte a kritizujte...ale od cloveka ktery hokej nikdy nehral jsou ty kecy uplne zbytecny..

Odkaz ke komentáři

sice Menstaro měl povedenou sezonu,ale už to někde i řikaly že namá tolik zkušeností:dozey:;)

Odkaz ke komentáři

takze jakozto hrac hokeje se vyjadrim..:

za prvy:ten polskej vocas co je na stridacce tam nema co delat...trener hokeje kterej nikdy nehral hokej tam nema co delat...hokej z ucebnic je na nic..

za druhy:kazdej den neni posviceni...nekdy to proste jde nekdy ne...rozhodne Hnilicka za vsechno nemuze...me se treba nelibili vcera beci...zadnej duraz pred branou a zbytecny goly z toho...

za treti:vy co tady rikate ze je Hnilicka spatnej golman....skuste se nekdy postavit do branky vocasove...budete tam skouleny a chytite ho*no....az dokazete to co Hnilda tak pridte a kritizujte...ale od cloveka ktery hokej nikdy nehral jsou ty kecy uplne zbytecny..

já golman jsem)) sice hokejbal, ale to už je podle mě jedno...

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu