b00ra Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Existuje redukce nebo kabel na propojeni PS3 do monitru s DVI vstupem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 stačilo by chvilku hledat.. např http://www.playcentrum.cz/hdmi-dvi-d-kabel-3m-mascom-492901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b00ra Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jo tak to jsem nasel, jen jsem si nevsim ze PS3 ma HDMI OUT Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fufys Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Zdravim, chci se zeptat, jestli tu někdo používáte k PS3 monitor s DVI... Konkrétně třeba monitor Samsung 206BW... Pokud ano, můžete postnout link na nějaký eshop, kde ste koupili ten kabel? Pár jsem jich našel, ale nejradši bych chtěl nějakej ověřenej :) EDIT: Ještě se chci zeptat, jak se potom řeší zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 kup jakejkolikv, ne uplne levnej... zvuk se resi tezko...ale je tady navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Zdravim, chci se zeptat, jestli tu někdo používáte k PS3 monitor s DVI... Konkrétně třeba monitor Samsung 206BW... Pokud ano, můžete postnout link na nějaký eshop, kde ste koupili ten kabel? Pár jsem jich našel, ale nejradši bych chtěl nějakej ověřenej :)EDIT: Ještě se chci zeptat, jak se potom řeší zvuk... Ja mam hdmi -> dvi. Kabel me stal 150kc ma pozlaceny konektory na obou koncovkach a funguje naprosto skvele. Zvuk z PS3 je tady na foru uz resenej asi ve 20ti topicach. Ja to mam normalne vyvedene z toho kabelu co je k tomu origo dodavany na 5.1 repracky a zapojene pomoci "bananku" (cerveny a bily) no a moje 5.1 uz mi z toho sama udela tusim Dolby ProLogic II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
b00ra
Existuje redukce nebo kabel na propojeni PS3 do monitru s DVI vstupem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.