b00ra Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2008 Existuje redukce nebo kabel na propojeni PS3 do monitru s DVI vstupem? Citovat
0 tekken90 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2008 stačilo by chvilku hledat.. např http://www.playcentrum.cz/hdmi-dvi-d-kabel-3m-mascom-492901.htm Citovat
0 b00ra Odesláno Květen 15, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 15, 2008 jo tak to jsem nasel, jen jsem si nevsim ze PS3 ma HDMI OUT Diky Citovat
0 fufys Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2008 Zdravim, chci se zeptat, jestli tu někdo používáte k PS3 monitor s DVI... Konkrétně třeba monitor Samsung 206BW... Pokud ano, můžete postnout link na nějaký eshop, kde ste koupili ten kabel? Pár jsem jich našel, ale nejradši bych chtěl nějakej ověřenej :) EDIT: Ještě se chci zeptat, jak se potom řeší zvuk... Citovat
0 Luk3z^ Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2008 kup jakejkolikv, ne uplne levnej... zvuk se resi tezko...ale je tady navod Citovat
0 Tazcz Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2008 Zdravim, chci se zeptat, jestli tu někdo používáte k PS3 monitor s DVI... Konkrétně třeba monitor Samsung 206BW... Pokud ano, můžete postnout link na nějaký eshop, kde ste koupili ten kabel? Pár jsem jich našel, ale nejradši bych chtěl nějakej ověřenej :)EDIT: Ještě se chci zeptat, jak se potom řeší zvuk... Ja mam hdmi -> dvi. Kabel me stal 150kc ma pozlaceny konektory na obou koncovkach a funguje naprosto skvele. Zvuk z PS3 je tady na foru uz resenej asi ve 20ti topicach. Ja to mam normalne vyvedene z toho kabelu co je k tomu origo dodavany na 5.1 repracky a zapojene pomoci "bananku" (cerveny a bily) no a moje 5.1 uz mi z toho sama udela tusim Dolby ProLogic II. Citovat
Otázka
b00ra
Existuje redukce nebo kabel na propojeni PS3 do monitru s DVI vstupem?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.