matof Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Soory ze se ptam na takovou blbost ale do tydne to musim objednat kamos ma kram na slovensku a ma to tam levny. Tak se ptam co si mam koupit co mi doporucujete : 1) NFS Underground Rivals (láká mě kvůli množství tunningu a tak) 2) WipEout Pure (myslim si paradni hra) 3) Formula 1 4) Medievil (nevím co to je ale vypada to dobře) 5) Logitech PlayGear Street - PSP (obal, hodí se mi na kolo) 6) Spider-Mana (FILM) 7) Ridge Racer Mám si koupit Logitech PlayGear Visor - PSP Screen Protector má to cenu?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Wipeout je vazne paradni, spidej taky a medievil taky neni spatnej. Formule nic moc. NFS spis Carbon. Obal je dobrej ale velkej... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 ...NFS spis Carbon... NFS Carbon je dobrá hra, ale jestli chce tuning, tak určitě Rivals, je toho tam sice málo oproti PC, ale asi tak 10x víc než v Carbon, a když si zvykne na ovládání, někdy nesmyslný chování při kolizích a nebude mu vadit těch málo tratí, tak se u toho pobaví dobře. Já to hraju pořád. Jinak Wipeout je taky v pohodě, ale jak se postupně zvyšuje rychlost, je to na mě trošku moc :D (např. mód ZONE, to je skoro až k neuvěření!). Ale je to adrenalin :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 A co RIDGE RACER?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 No tak to je skoro řekl bych základ na PSP :) . Tahle hra má obrovskej spád, perfektní ovládání (zvykneš si na něj asi tak za půl minuty :) ), grafiku, hodně tratí....atd. Jestli Ti ale moc nezáleží na ceně, asi bych sáhnul po Ridge Racer 2, se to to samý v bleděmodrým, ale má to o trochu víc herních módů, tratí a aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 No tak to je skoro řekl bych základ na PSP :) . Tahle hra má obrovskej spád, perfektní ovládání (zvykneš si na něj asi tak za půl minuty :) ), grafiku, hodně tratí....atd.Jestli Ti ale moc nezáleží na ceně, asi bych sáhnul po Ridge Racer 2, se to to samý v bleděmodrým, ale má to o trochu víc herních módů, tratí a aut. Ty voe tak co si mám koupit?? :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Dávám hlas NFS, Ridge jsi tam nějak zapoměl dát :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 JJ dik ono to tam uz nejde dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Z tohodle bych si koupil Medievil.Potom možná jen Wipeout.Zbytek je BRAK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Ja dal taky Medievila :-) Je to hodne hruba parba s peknou grafikou a pribehem atd...ekupuj ty NFS!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 5) Logitech PlayGear Street - PSP (obal, hodí se mi na kolo) kámo rozhodně tenhle obal je zlatej důl... dal bych mu přednost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 hhmmm super lidi co si z toho mám vybrat co je na tom RIVALSU tak nehezkého?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Já jsem pro medievil, needy bych nechal az na potom pripadne koupill uz carbony, wipeout je super parba ale za chvili omrzi (ale zas za tu cenu) Spiderman je dobrej film ale koupil bych ho spis tady na foru pod 200 Kc nez nekde original 500 a vejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 mozna je to blbost, ale ja bych bejt tebou koupil PlayGear Street, a pak uz jenom stahoval ISA, jestli mas Value pack, tzn ze ¨mas i DemoDisk. Jestli ale z tehle her jednu chces. tak ja bych bral Underground Rivals.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Uvažuju o těchto věcech a) NFS UR b) Ridge Racer c) PlayGear Street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Hele když se podívám na Tvůj podpis, kde píšeš FW 1.52 a navíc tam máš jednu UMD hru (dobrou), tak bych vzal asi ten PlayGear Street. Nevim, jak hodně budeš teď v zimě jezdit na kole, ale ochrana pro PSP je taky skoro základ a nemusí bejt jenom na to kolo (já mám sice PG Pocket, ale jak vidíš, tak Wolf.cz si Street nemůže vynachválit). PS: konečný rozhodnutí je ale na Tobě, rozhodnout se mezi hrama Ti pomoct můžeme, ale dilema mezi hrou a obalem musíš zvážit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Jo jo mockrát vám všem děkuji asi si koupim Ridge Racera ten má hodně procent u recenzí a je to urcite lepsi nez UNDERGROUND (kurna furt me laka). Na jare si koupim ten STREET na kolo a tak.Zatím se spokojím s orig. obalem neboli pochvou. Opravdu díky všem suprovym a příjemnym lidem na tomto FORU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 NFS sou fakt shitky, to bys byl akorat nasranej. Jo wipeout je pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jasně že Ridge, NfS maj "tuzing" a ne tuning, tj. světýlka, nálepčičky, zelený barvičky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 8) Jojo sem na 85% rozhodli ze koupim Ridgeho 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 no jasne ridge racera......na nfs kasli, ja sem hral carbony na pc a za vikend dohrano...teda aspon kariera jako jezdit jak jouda po meste a hledat bonusy hele jako fakt ne....rivals nevim nehral sem....ale jestli te bavej simulace a chces si hrat s nastavovanim tak bez do F1 2006....ale to musis vedet ty jestli te bavej spis arkady nebo simulace....tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Prosinec 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Kupuju Ridge Racera a jeste si skusim našetřit na ten Logitech PlayGear Street - PSP. :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Dost omezený výběr, ale když už tak WipEout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Vybral jsi dobre RR :-) .Je to fakt super hra a uzijes si s ni!!Je to celkem na dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Vybral jsi dobre RR :-) .Je to fakt super hra a uzijes si s ni!!Je to celkem na dlouho... Jn RR je super hra. Mám origo, hrál jsem ji zatím 2x (protože PSP dostanu až pod keř). To driftování je fakt mazec. Dobrá koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.