huhla Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Tak jsem byl trochu zvědav co to vlastně je http://www.hdtvblog.cz/novinky/ps3-jako-superpocitac doporučuji přečíst i související články. Tohle xbox nesvede.:wohow: http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=osstats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Mno vsak ja vim proc jsem sel do PS3 :) Akorat zaboha nemuzu prijit, proc se do toho Folding@home nemuzu zaboha pripojit, porad mi to haze nejakou chybu podoubne te, co haze PSP kdyz mate spatny firmware a ja aktualizuju poctive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Mám 40GB verzi FW 2.35 a včera jsem si stáhnul komplet soft a do rána jsem nechal připojenej. Tak jsem v polovině prvního projektu. Měl bych návrh co založit team - console-forum.net, nemám to ověřene ale myslím že když budeme dělat na nějakém projektu v teamu bude rychleji vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 1. Projekt hotovy a dalsi uz mam z 30% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irm Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Byl bych pro založení týmu... Funguje vám zobrazení statistiky hotových work units? Mám tam pořád 0 i když už celý běh dávno doběhl :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ^^ myslim ze je to kvuli tomu ze si folding home musis updatovat znovu protoze jednu "praci" jsi uz udelal tak ti tim updatem pridaji novou...opravte me jestli se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KeenX Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 muze mi nekdo rict k cemu to teda vlastne slouzi nak sem to nepochopil diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Ja si to stahnul do PC. Tak zalozime C-F club a muzem makat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 muze mi nekdo rict k cemu to teda vlastne slouzi nak sem to nepochopil diky Odpověď najdeš už v prvním příspěvku na 1 linku,tady odpověď najdeš taky http://godric.korh.cz/obsah/fah/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revil Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 co to vubec je Folding@home jak to funguje vubec tomu nerozumim co to umi pls poradte.(chci to nejak vyuzit.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 co to vubec je Folding@home jak to funguje vubec tomu nerozumim co to umi pls poradte.(chci to nejak vyuzit.) hlavne ze to mas nad svym postem napsany :dozey: Folding@Home je program, který využívá volné prostředky počítače na výpočet chování lidských bílkovin. Jedním z cílů je například nalezení léku na rakovinu nebo alzheimerovu chorobu. Projekt posktl již několik smysluplných výsledků./ jinak ted jsem v polovine jednoho projektu a k dokonceni mi zbyva jeste nekde 12h :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 marku, nějakej podobnej projekt už mám za sebou, při začátku mi to psalo nějakých 25 hodin.... jinak mám už hotovejch 45 projektů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 ja jsem behem 2 dnu udelal 7 projektu.... dohromady jich mam 7 :D budu v tom v tohle tempu pokracovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zalozil jsem tym console-forum .. kdo chcete pridejte se :) ID tymu: 129851 ID vlozte do Identity-Join existing team Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 zalozil jsem tym console-forum .. kdo chcete pridejte se :)ID tymu: 129851 ID vlozte do Identity-Join existing team Kolik už je členů? Dokud budu marod, budu hrát, hrát, hrát. Až půjdu do práce - folding projekt bude zráát zráát. PS3 nenechám odpočívat. Skončil jsem na 17 projektech, jak se uzdravím pojedu dááál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Pozor pozor pozor, jdu se připojit ale nesmím číslo pohnojit půjdu za chvíli už spát a nechám ps3 týmovým foldingem hřát :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 rybak :D no vypada to ze se jeste nikdo nepridal :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 jááá teď připojil se do týmu jaj nevím co do rýmu povoláme po nemoci i huhlu ostatním týmům do týla kudlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Huhla vyslyší vzívání, to dat foldingu pískání, jak sviští světem internetem. Tunely VPN spojení, centrálních uzlů, nadnárodních sítí, až tam do serveroven co v nich mdlé světlo svítí. Kde jest serverů co k provozu třeba? Spletl si cestu ten packet snad, či láká jej někdo do ténat? Ne, to otec té myšlenky vyměnil supepc směle, za osm konzolí, není to skvělé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien99 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Je mě líto, ale byl jsem rychlejší u PS3 než jsem našel tohle foru s tímto vláknem. Založil jsem si vlastní tým :blink:, a už se mě nechce měnit "koně":cheesygrin: č.131810 spíš by mě zajímalo, jak na tom projekt 4043 je. Jestli už tentokráte s tím villin proteinem něco podniknou:idea: Nebo jestli to bude další slepá cesta...uvidíme, co budeme lušti příště:cheesygrin: p.s. Nevim jak vy, ale já svoji zaponutou PS3 na glóbu nenašel. Teda jako oblast podkrkonoší. Z republiky tam svítí maximálně Praha a od sousedů asi Bratislava. Ale krkonoše ani prd. Sice v nápovědě píšou,že to je "zhruba" pozice zapnuté PS3, ale že by se sekli o celých 150Km?:?....no ...škoda:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phobeus Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Sice v nápovědě píšou,že to je "zhruba" pozice zapnuté PS3, ale že by se sekli o celých 150Km?:?....no ...škoda:cry: Podle me se to urcuje podle pripojeni, no a vetsina linek jde pres prahu tak nahlasi prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 ne vedlejsim foru s ps3 je uz tym a tam je uz 120 lidi a sme na to docela dobre kze ja sem tam uz mam nakejch 70 praci za sebou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Ok asi to bude pro dobrou věc tak jdu do toho taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 tak sem se pripojil taky, vidite me tam negde? [HeksaPS3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 tak jaka grupa jede? abych se pripojil? btw ty bili svetla sou pripojeny ps3?:D a jak si pritahnu vic cr?:D abych se tam videl?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.