vsacan Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Mám dotaz.Mám staženou hru NTSC a NENÍ region free.Dá se to nějak opravit s tímto programem(xdvdmulleter)?Nebo s tím nejde vůbec nic a můžu to s klidným svědomím smáznout z compu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Nechci nosit spatny zpravy ale podle toho co vím nejde kámo. napiš mi na PM co to je za hru a ja ti pomuzu najit PAL nebo RF 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Květen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 že se ptám,ale co znamená to Pm?Někde jsem zahlíd návod na ten xdvdmulleter,ale nevím kde.Takže jestli to chápu dobře,tak ten program je dobrý jen na přidání stealthu(stejně hraju jen offline),popřípadě na vytvoření souboru .dvd,který dělám přes notepad,takže mě je ten program naprd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Asi tak no potom to je dobry na zistění stealth nebo regionu (PM je soukroma zprava:roll:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Květen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Stahuju většinou z www.midnight-torrents.com a tam píšou,jestli to je region free nebo ne.Jsem původně myslel,že je jedno jakej to má region.Jinak ta hra je Test drive unlimited a sehnat ji Palovou na torrentech,aby to mělo dost seedů, je dost velkej problém.Ale dík za radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vsacan
Mám dotaz.Mám staženou hru NTSC a NENÍ region free.Dá se to nějak opravit s tímto programem(xdvdmulleter)?Nebo s tím nejde vůbec nic a můžu to s klidným svědomím smáznout z compu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts