Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozebrane psp

Wojtik

Otázka

Recommended Posts

• 0

jak mi tam to psp spadlo tak sem ho okamzite mel cele rozebrane!!! Muzu ti rist ze nemam zoxidovaneho nic!!! Nigdo by nic nepoznal!!! Akorat se mi vyskratovaly ty tlacitka!!! To psp je v apsolutnim poradku!!! Mikroelektronika je moje zabava!!! Ja vim co s tim.... Jo jinak To psp sem mel tejden nove....:-) Jenomze sem vedel ze gdys ho okamzite nerozeberu tak zaoksiduje... Poslal bych ho na reklamacku a ti by mi to poslali zpatky s tim ze jdo o nespravne zachazeni protoze do neho natekla neaka kapalina na coz se zaruka nevztahuje!!!! Muzu vam rict ze sem vysusoval display protoze sem mel pod SKLICKEM vodu.... :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
ty voe a to PSP ti prezilo bez oxidace??tak se ti asi brzo posere..uprimnou soustrast ale tohle je vazne vtipny takhle me neco dlouho nepobavilo naposledy dneska ve skole :D ty voe to je fakt moc :D:D PSP na hajzl beru ale davam si na nej sakra bacha..ikdyz jednou jsem mel taky namale.. :oops:ale ses dobrej ze se tomu jeste smejes ja nevim co bych delal ybch se posral..by bylo 8hadru v prdeli..
musim uznat ze psp je supr hracka ale 8000 bych ani nahodou nedal.... :roll:
Odkaz ke komentáři

• 0

No to bych se z toho zblaznil, pokazde tu ctu same zajmave pribehy co se tyce psp a ze to jsou nekdy horory :-). Me spadlo psp z 30cm vejsky a to bylo jeste ve fusekli a dopad byl na koberec a popraskal mi kryt u tlacitek a ostatni si pspcka koupou v zachodech, polejvaj dzusama ruznych chuti :-) a nic se s tim pomale nestane (samozrejme, ze Vam to vsem preju, ze je mate v richtiku). Zivot je nekdy proste zajmavej. At Vam vsem psp zije co nejdyl.

Odkaz ke komentáři

• 0

ale když to usuší tak je to pohoda,tlačítka tam nedávej je to zbytečný,jen tam kde ti chyběj narvi plastelýnu a místo plastovejch tlačítek tam budeš mít plastelínu,a vyrij si do ní třeba šipky a bude to OK,a místo plastelíny tam můžeš dát třeba kanagon nebo herkules,jak to zatuhne tak to je pohoda :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu