fufys Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Chci se zeptat, jestli neexistuje nejaka krabicka, kam pujde HDMI z PS3 a z krabicky pujde DVI a 3 * 3,5mm Jack - jako zezadu na záladovce u PC... Dík, hodně by se mi to hodilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 http://www.playcentrum.cz/hdmi-dvi-crossover-selector-448301.htm Jinak zvuk optickým kabelem. Ještě napadá jedna možnost vezmeš kabel co máš u PS3 3x cinch a naletuješ tam 3,5 samici, obraz v system settings pustíš do HDMI a zvuk na scart. Otázka je jak kvalitní zvuk získáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveLister Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 To je blbost platit 1200 za takovou krabicku.... Ja mam doma redukci za 35 Kč a kvalita zvuku je uplne v pohode.... Je to normlani redukce z 2 cinch ma jack samce... kdyztak PM a poslu dalsi info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 To je blbost platit 1200 za takovou krabicku....Ja mam doma redukci za 35 Kč a kvalita zvuku je dobra.... A zkoušel jsi to na sluchátka, jak zesiluješ zvuk na sluchátkách. Jemu jde o to aby to na nich fachčilo. Quote: Originally Posted by fufys View Post Ty si vůbec nepochopil co jsem chtěl Myslim ze to pochopil moc dobre....a ma pravdu.... Bať, bať, kdyby fufys použil vyhledávač tak tu na foru našel i jak vypadá redukce, ten link na krabici za 1200,- byl malej huhlův joke. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Boze podobne veci ohledne PS3 se tu na foru resili uz snad 1000x. Lidi zkuste taky vydat trochu nejake aktivity nez zalozite dalsi topic se zvukem na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fufys Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Boze podobne veci ohledne PS3 se tu na foru resili uz snad 1000x. Lidi zkuste taky vydat trochu nejake aktivity nez zalozite dalsi topic se zvukem na PS3. Ty si vůbec nepochopil co jsem chtěl :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveLister Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Ty si vůbec nepochopil co jsem chtěl :!: Myslim ze to pochopil moc dobre....a ma pravdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Caw, Jak jsem ti včera slíbil odzkoušel jsem redukci co jsem si vytvořil už za časů PSX, to ještě nebylo domácí kino, vrcholem bylo připojení do nějaké věže co měla na sobě vstup, ten vstup byl většinou 3,5 Jack samice. Konec keců, funguje to na sluchátka bombasticky, video pustíš do HDMI a zvuk do SCART. Na CINCHE zapojíš redukci stačí najít na NETU - RED020 JACK 3.5 Z ST/2xCIN V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Existuje nějaká redukce z optiky na cinče? Mam domácí kino a nemá optickej vstup,jak to tedy mám udělat? Poraďte pleas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 20, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 migl , tohle sem taky badal ale vsude na me hledely jak z marsu ze nic takovyho neni :D Mozna nejakej receiver , ale to uz je drazsi zalezitost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Tak to je v řiti to abych si koupil new home cinema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b00ra Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Existuje nějaká redukce z optiky na cinče? Mam domácí kino a nemá optickejvstup,jak to tedy mám udělat? Poraďte pleas Existuje ale cena je trosku vyssi. http://www.playcentrum.cz/component-video--optical-monster-cable-ps3-410401.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Ale to je i na obraz že jo? A je to určitě ono tam jsem z toho moc nevyčet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Tak to by se autor této rady měl zajít podívat do prodejny nebo si dát školení z elektroniky, převést optický signál na koaxiál výjde na trochu větší částku za 1300 by to byla lacinka. To co uvedl v linku je komponent kabel doplněný o optické vlákno, aby si ho fajnšmekři nemuseli kupovat zvláště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fufys
Chci se zeptat, jestli neexistuje nejaka krabicka, kam pujde HDMI z PS3 a z krabicky pujde DVI a 3 * 3,5mm Jack - jako zezadu na záladovce u PC... Dík, hodně by se mi to hodilo :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.