Keisik Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Cus, jsem tez novym vlastníkem cernýho mazlika ps3. Stahuju jak divej themes a vždy si je přinesu domu na cd a mazlik to nezaregistuje? Je ovlivněné na čem přinesu themes jestli karta nebo cd? A musí to byt v nejakém special formátu či složce? Ten samý problém registruju u nového firmveru,ale jak jsem již dočetl měl by být v složce PS3 je to tak doopravdy?:psp: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 samozřejmě že to musí být určitý formát (je jen jeden) a musí to být ve správné složce PS3/THEME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niga Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 (upraveno) Tekkene a to musi být na cd-rw nebo dvd-rw já jsem si to dal na cd-r a nemam to tam(udelal jsem to podle navodu) Nepotřebuju např. jinou verzi? Ja mám verzi 1.90 nepotřebuju jinou?? marek_2080: pouzivej edit Upraveno Září 22, 2013 uživatelem niga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 PS3 podporuje schemata az od fw 2.0 Nejnovejsi fw muzes stahnout bud v topicu pro zacatecniky nebo pres Network update v PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niga Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 (upraveno) Dik moc a to musi být flash co je ta v te otviraci zastrče nebo to muze být usb??dik - 2013 edit: omg ja jsem byl takovej ♥♥♥♥♥♥ Upraveno Září 22, 2013 uživatelem niga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 jasne ze musi bejt s usb... pokud nemas muzes ty schemata vypalit na cd.. stejne jako u flash disku nebo pam. karet musej bejt v x:/PS3/THEME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niga Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 jo ale na cedlo mi to nejde dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Keisik
Cus,
jsem tez novym vlastníkem cernýho mazlika ps3.
Stahuju jak divej themes a vždy si je přinesu domu na cd a mazlik to nezaregistuje?
Je ovlivněné na čem přinesu themes jestli karta nebo cd? A musí to byt v nejakém special formátu či složce?
Ten samý problém registruju u nového firmveru,ale jak jsem již dočetl měl by být v složce PS3 je to tak doopravdy?:psp:
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.