razor Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 stáhl sme si Alies a Soviet disc a dal do PSP a nevím jestli to mám dát do jedné složky nebo co stím mám dělat.pls help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 každej disc jedna složka pokud sis to stáhnul jako 2 samostatný disky,takže třeba psp/game/allied/eboot.pbp a psp/game/soviet/eboot.pbp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 tak to mám a píše mi to:The game could not be started:(80010002) nikdo neví co stím?pls já tu hru mám rád a na PSP to bude GOOF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 skus si nastavit iny UMD MODE..dajho bud Na Sony alebo M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 jj a kde ot najdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 v hlavnim menu zmackni SELECT...iso mode ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 ISO mod nemá vliv na PSX hry...:dozey: máš vůbec CFW ? :blink: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razor Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 jj mám t bych to nestahoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razor
stáhl sme si Alies a Soviet disc a dal do PSP a nevím jestli to mám dát do jedné složky nebo co stím mám dělat.pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts