Blackrook Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 nie boze vraivm ze mi tam oco pracuje a viem ako to vsade xodi..objednas zi za tu cenu musia ti to dat za tu cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 nie boze vraivm ze mi tam oco pracuje a viem ako to vsade xodi..objednas zi za tu cenu musia ti to dat za tu cenu :) No nevim jak u vas u nas tohle urcite neplati, samo o sobe je to docela blbost. Samozrejme ze bez tveho souhlasu ti to nemuzou poslat za jinou cenu, ale muzou to bez problemu zrusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 všude to teda tak určitě nechodí .... jestli tam budeš mít nějakou protekci tak možná :) třeba v JRC prodávali hru na psp za 5 Kč :D pár lidí si jí objednalo a napsali jim že to bude stát víc a museli to bud zrušit nebo vzít za víc . Kdyby tá hra už byla v prodeji tak by ti to nejspíš vyšlo , ale takhle nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 no kluuudne ix mozes za to zazalovat ak sa ti do toho xce akonahle daju cenu a ty si to v tu dobu objednas tak ti ju nemozu zvysit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Sak ano to opravdu nemuzou, ale taky neexistuje nic co by jim branilo ti objednavku zrusit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beyker Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 bez toho microfonu to asi nehraje co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 vy ste ako sprosty uz to tu 50x vysvtelujem nemozu ti to zrusit ani kebyze sa pojebu do riti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovarzlin Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 nazdar lidi,zna nekdo nejaky cheat aby se odemkli vsechny pisnicky a ja si u toho nevykloubil prsty?neco je na googlevideo ale je k tomu potreba bicí a ja mam jen kytaru s GHIII dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Zdar, zajimalo by mne zda jde hrat jenom s gamepadem jako treba u GH3, nikde sem to nenasel(mozna sem nehledal dost). Dik za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Ahoj, chci si koupit Rock band,jde mi tam hlavně o ty bicí (nebo jaxe tomu říká...:cheesygrin: )...Tak chci vědět,kde hru nejlevněji sehnat,a jestli jde třeba koupit jen hra+bicí nebo su musí kupovat celá sada pls poraďte... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Ahoj,chci si koupit Rock band,jde mi tam hlavně o ty bicí (nebo jaxe tomu říká...:cheesygrin: )...Tak chci vědět,kde hru nejlevněji sehnat,a jestli jde třeba koupit jen hra+bicí nebo su musí kupovat celá sada Takhle to seženeš asi jen na eBay. Jinak u nás v tambazaar.cz to mají, nevím jestli je to dobrá cena, nikdy jsem se po této hře nesháněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Pokud ti můžu poradit, tak počkej na Guitar Hero: World Tour - jsou tam čtyří nástroje - kytara, baskytara, mikrofon a bicí... Bicí jsou navíc ještě lepší než v původním Rock Band, hra se bude prodávat oficiálně i v ČR a prodejci se dušují, že cena bude do 6 000,- Kč. Pokud by jsi chtěl sehnat Rock Band, tak to bude trošku problém - není nejjednoduší ho sehnat v ČR a cena za celý bundle se pohybuje kolem 8 000,- Kč. Pokud by jsi měl zájem o Guitar Hero, tak jsem tu už o tom někde zakládal topic, bohužel se nám zpozdilo vydání - hra bude odhadem kolem 20. listopadu 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 alebo si p;ockaj na GH4 tie budu kompatibilne aj s rock bandom...rock band nieje kompatibilny z GH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 jen pro přesnost - GH4 = Guitar Hero World Tour :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Jj,to mi došlo...Tak díky,počkám si na GH ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 když by jsi si to pak opravdu kupoval, tak si mě hoď do přátel (MarwaCZ) -> já to budu brát určitě, tak pak můžeme zajamovat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Jo,bude sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Nevíte kde koupit pouze drum kit na xbox 360?Popříp.Neprodáváte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Dá se někde koupit jen kytara ke hže ROCK BAND 2 ? Na netu jsem tuhle informaci zachytil, ale nikde v žádném shopu jsem nenašel ani kytaru ani samotnou hru. Jak to tedy je s touhle hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 samotná koupit v ČR nejde... ani ke Guitar Hero , když si ale koupiš jakkýkoliv díl GH s kytarou můžeš s ní hrát i rock band Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 samotná koupit v ČR nejde... ani ke Guitar Hero , když si ale koupiš jakkýkoliv díl GH s kytarou můžeš s ní hrát i rock band To vím... a také toho využívám, ale rád bych koupil i RockBand2 kytaru ta kytara u GH se mi moc nelíbí i když samozřejmě funguje. Jen je mi divné že se RockBand 2 v ČR vůbec neprodává. Prosím o radu kde koupit kytaru třeba i v zahraničí. Nějaký ověřený e-obchod. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 zkus prohledat http://www.game.co.uk/ - maj tam toho docela dost ... sice jsem odtamtud ještě nic nekupoval, ale v blízké budoucnosti plánuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 zkus prohledat http://www.game.co.uk/ - maj tam toho docela dost ... sice jsem odtamtud ještě nic nekupoval, ale v blízké budoucnosti plánuju :) Díky, ale ten sajt nic moc nemaj tam ani náhled zboží tak bych vlastně ani nevěděl co kupuju :-) Navíc by to chtělo něco kde se dá platit € :-) Ale moc děkuju za TIP. Budu pátrat a hledat dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Jde hrát ROCK BAND 2 i na gamepadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 samozřejmě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.