Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rock Band - všechny díly

D4rkSh4d0w

Recommended Posts

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nie boze vraivm ze mi tam oco pracuje a viem ako to vsade xodi..objednas zi za tu cenu musia ti to dat za tu cenu :)

No nevim jak u vas u nas tohle urcite neplati, samo o sobe je to docela blbost. Samozrejme ze bez tveho souhlasu ti to nemuzou poslat za jinou cenu, ale muzou to bez problemu zrusit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všude to teda tak určitě nechodí .... jestli tam budeš mít nějakou protekci tak možná :) třeba v JRC prodávali hru na psp za 5 Kč :D pár lidí si jí objednalo a napsali jim že to bude stát víc a museli to bud zrušit nebo vzít za víc . Kdyby tá hra už byla v prodeji tak by ti to nejspíš vyšlo , ale takhle nvm

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Ahoj,

chci si koupit Rock band,jde mi tam hlavně o ty bicí (nebo jaxe tomu říká...:cheesygrin: )...Tak chci vědět,kde hru nejlevněji sehnat,a jestli jde třeba koupit jen hra+bicí nebo su musí kupovat celá sada

Takhle to seženeš asi jen na eBay. Jinak u nás v tambazaar.cz to mají, nevím jestli je to dobrá cena, nikdy jsem se po této hře nesháněl.

Odkaz ke komentáři

Pokud ti můžu poradit, tak počkej na Guitar Hero: World Tour - jsou tam čtyří nástroje - kytara, baskytara, mikrofon a bicí... Bicí jsou navíc ještě lepší než v původním Rock Band, hra se bude prodávat oficiálně i v ČR a prodejci se dušují, že cena bude do 6 000,- Kč. Pokud by jsi chtěl sehnat Rock Band, tak to bude trošku problém - není nejjednoduší ho sehnat v ČR a cena za celý bundle se pohybuje kolem 8 000,- Kč. Pokud by jsi měl zájem o Guitar Hero, tak jsem tu už o tom někde zakládal topic, bohužel se nám zpozdilo vydání - hra bude odhadem kolem 20. listopadu 2008.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
samotná koupit v ČR nejde... ani ke Guitar Hero , když si ale koupiš jakkýkoliv díl GH s kytarou můžeš s ní hrát i rock band

To vím... a také toho využívám, ale rád bych koupil i RockBand2 kytaru ta kytara u GH se mi moc nelíbí i když samozřejmě funguje. Jen je mi divné že se RockBand 2 v ČR vůbec neprodává.

Prosím o radu kde koupit kytaru třeba i v zahraničí. Nějaký ověřený e-obchod. Díky

Odkaz ke komentáři

zkus prohledat http://www.game.co.uk/ - maj tam toho docela dost ... sice jsem odtamtud ještě nic nekupoval, ale v blízké budoucnosti plánuju :)

Díky, ale ten sajt nic moc nemaj tam ani náhled zboží tak bych vlastně ani nevěděl co kupuju :-) Navíc by to chtělo něco kde se dá platit € :-)

Ale moc děkuju za TIP. Budu pátrat a hledat dál...

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu