Freeze Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Čau máte někdo zkušenosti s touhle hrou? Zajíma mě hlavně porovnání s Guitar Hero. Vym že Guitar Hero je rozšířenější ale narazil sem na intro z novího The Beatles: Rock Band a musim říct že takhle pěkný intro sem už dlouho neviděl tak teď nevim jestli koupit Guitar Hero nebo počkat na Beatlsaky http://www.youtube.com/watch?v=7QTzJC-qICI&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 pro mě je rock band ještě tak o stupeň lepší než GH , získáváš tam fanoušky i je ztrácíš (např. když restartuješ song) máš tam ruzný možnosti jako třeba když zahraješ song aspoň na 5 hvězd tak dostaneš čtyřnásobek peněz , když se ti to nepovede tak nedostaneš nic atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Mam otazecku k ROCK BAND 2, mam jen head set a pristupnou jen solo hru (tim myslim ze nejde treba TOUR a uz nevim co tam z hlavy vsechno je), je to OK? Jinak co se pisni tyce, nasel jsem volume pack 2 tady na strankach, nema nekdo i jednicku? A daji se do toho nejak jinak dostat songy? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Nerekl bych ze je GH rozsirenejsi nez RB. GH nema ani zdaleka takovou zakladnu pisnicek na marketplace jako RB Jde spis oto ze u nas neni RB mezi lidma moc rozsirene, protoze je tezke ho tu sehnat. Me osobne se GH hraje lip nez RB, kolecka me prijdou prehlednejsi nez obdelnicky, ale zase koncept hry je lepsi u RB, jak psal kastan. Jinak nic ti nebrani poridit si ted GH a az vyjdou Beatles poridit je, kytary jsou kompatibilni s kazdym dilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.a.n.o Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 jeste mam jeden dotaz, mam flashnuty xko, kdybych si tu hru koupil origo, muzu normalne s tim na xbox live a hrat, aniz bych dostal ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 mam GH 2,3,4, metalica, ale RB 2 se mi líbí víc. líbí se mi tam treba to ze si muzas vytvorit celou kapelu, ctverecky jsou lepsí nez kolecka, kariera je udělaná líp, hrajes treba koncerty kde si volis co budes hrat, soukromy vecírky a tak. je to ale otazka vkusu, memu bratrovi se zase líbí GH. Ten RB Beatles, vypadá ale hooodně dobře, myslím si že to bude mít veliký úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Popravdě Rockband a Guitar Hero jsou velmi podobné, ale RB je pro mě jednodušší, ale musíš být přesnější. U Guitar Hero se zase musí nechat slavné postavy, podle mě lépe vypadající grafika, a spousty dalších, btw pařil sem GH2,3,A,WT,M a RB1 i 2 z GH sem dohrál GH 2,3,Aerosmitháky teď se snažím FC hard WT a pak pudu na Metallicu. Myslím, že není dobré porovnávat GH a RB jako konkurenty, protože GH je mnohem známější, ale oboje mají něco jiného k nabídnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Tak už mám kytaru a je to fakt supr hra. Ale ještě bych chtěl zkusit hrát na kytaru a přitom zároveň kvákat do headsetu jako za jednoho hráče. Na kytaře je pro headset vstup, ale pořád mi ho hra nechce najít, vidí jenom kytaru. Jde to nějak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 co treba ebay.com? platis z paypal, to znamena cim chces a najdes ji tam na 100% ted na alze maj tu gh wt kytaru za 500 kc uz na ni cekam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 takovej dotaz - když hraju s někym online, kdo má třeba bonusový písničky nebo stažený (?), který já nemam - tak mě se taky zpřístupněj? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tohle nevim jiste, ale myslim si ze te to posle aby sis je taky koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ne jenom tomu kdo je ma koupeny zsednou a nemuzete je hrat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco_pollo Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 stahnul jsem tuhle hru ale jeste jsem ji nezkousel.. chci se jen zeptat jestli to ma cenu vubec palit.. protoze nevim jak to muze fungovat.. to musim mit treba na disku nainstalovanej klasickej rock band 2 a timhle to spoustim a mam novy pisnicky?? nebo ja?? pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 ne proste tohle si koupis(nebo jinak sezenes ze :D) a das to do xka a spoustis jako normal hru, ale nemas tam songy z rockband 2 ale jen ty track pack... kdyz si koupis original dostanes kod na nainstalovani pisnicek na HDD takze staci spoustet jen Rockband 2 (obycejnej) a ukazou se ti tam jako DLC. Jinak je to fungujici bez origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco_pollo Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ok diky moc.. a ten kod asi nekde nesezenu predpokladam.. ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Ahoj. Potřeboval bych poradit, proč mi ve hře Rock Band 2 nejdou bezdrátové mikrofony od hry Lips. Prostě se nikam nehnu, furt to píše, abych připojil mikrofony, bliká mi krátce modře - připojený je a RB2 ho furt nevidí ??? Zajímavé je, že mi to normálně funguje v Lips1,2, Lego RB a Band Hero, ale RB2 prostě nic. Ještě se zeptám: - dá se nějak zpětně pustit, to co zpívám já-teda jako Player. Myslím, že by to byla legrace ? - když hraju/zpívám skoro vůbec z TV neslyším svůj hlas. Dá se to nějak přidat ? - existuje nějaký postup, abych do některé z těch her dostal i jiné další a pokudmožno SVOJE songy ? Dopředu díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 1, zpětně se to pustit nedá 2, musíš zesílit svůj hlas a zeslabit hlas origináolního zpěváka - tlačítka A,B,X nebo v nastavení rockbandu 3, postup na vlastní písničky je, ale je to desně složíte a nyní již nedostupné, ale je možnost z Rock Band Network stáhnout další písničky(je jich přes 700 na RB2) - a hlavní dotaz - musíš stáhnout update na RB2 aby ti mikrofony od Lips šly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Můžete mi někdo podrobněji ysvětlit jak to funguje s přidáváním songů, případně s track packy. Nechtělo by se mi track packy pálit, lze to nejak dostat do xka bez páleí, případně udělat to amý s ilegálně stáhlými songy (tedy jde stáhnout jen například jeden song z netu). Asi bych to našel na internetu, ale jsem trochu líný hledat a tak se rads zeptám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Návod jsem dal do Tutorialy sekce asi tyden zpet.... - zde http://console-forum.net/showthread.php?t=92177 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Zdravím, mám otázku. Od té doby, co mám bubny, hraju Lego RB, ale s automatickým kopákem, protože jinak to fakt nestíhám :D:D, už jsem dával i některé songy v klidu na hard, no a teď celej natěšenej stáhnu GR RB a zjistím, že možnost autom. kopáku tam není...Není nějaká možnost hrát bez něj??Zjistil jsem, že to je i u RB1, takže typuju, že to bude i dvojky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 zkus to bez toho automat kopáku třeba písničku eye of the tiger (teď nwm v jakém RB je myslim že ve dvojce) na experta a zahraj si to třeba několikrát prostě hraj furt dokola nejlehčí songy na experta potom dávej těžší a těžší a za nějakou dobu to budeš stíhat v pohodě sice jsem ti přímo neodpověděl, ale snad to oceníš BTW: možná je na to cheat v GH:WT je cheat na aut. kopák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.