Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rock Band - všechny díly

D4rkSh4d0w

Recommended Posts

Čau máte někdo zkušenosti s touhle hrou? Zajíma mě hlavně porovnání s Guitar Hero. Vym že Guitar Hero je rozšířenější ale narazil sem na intro z novího The Beatles: Rock Band a musim říct že takhle pěkný intro sem už dlouho neviděl tak teď nevim jestli koupit Guitar Hero nebo počkat na Beatlsaky

http://www.youtube.com/watch?v=7QTzJC-qICI&feature=player_embedded

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

pro mě je rock band ještě tak o stupeň lepší než GH , získáváš tam fanoušky i je ztrácíš (např. když restartuješ song) máš tam ruzný možnosti jako třeba když zahraješ song aspoň na 5 hvězd tak dostaneš čtyřnásobek peněz , když se ti to nepovede tak nedostaneš nic atd.

Odkaz ke komentáři

Mam otazecku k ROCK BAND 2, mam jen head set a pristupnou jen solo hru (tim myslim ze nejde treba TOUR a uz nevim co tam z hlavy vsechno je), je to OK?

Jinak co se pisni tyce, nasel jsem volume pack 2 tady na strankach, nema nekdo i jednicku? A daji se do toho nejak jinak dostat songy? Diky

Odkaz ke komentáři

Nerekl bych ze je GH rozsirenejsi nez RB. GH nema ani zdaleka takovou zakladnu pisnicek na marketplace jako RB

Jde spis oto ze u nas neni RB mezi lidma moc rozsirene, protoze je tezke ho tu sehnat.

Me osobne se GH hraje lip nez RB, kolecka me prijdou prehlednejsi nez obdelnicky, ale zase koncept hry je lepsi u RB, jak psal kastan.

Jinak nic ti nebrani poridit si ted GH a az vyjdou Beatles poridit je, kytary jsou kompatibilni s kazdym dilem.

Odkaz ke komentáři

mam GH 2,3,4, metalica, ale RB 2 se mi líbí víc. líbí se mi tam treba to ze si muzas vytvorit celou kapelu, ctverecky jsou lepsí nez kolecka, kariera je udělaná líp, hrajes treba koncerty kde si volis co budes hrat, soukromy vecírky a tak. je to ale otazka vkusu, memu bratrovi se zase líbí GH.

Ten RB Beatles, vypadá ale hooodně dobře, myslím si že to bude mít veliký úspěch

Odkaz ke komentáři

Popravdě Rockband a Guitar Hero jsou velmi podobné, ale RB je pro mě jednodušší, ale musíš být přesnější. U Guitar Hero se zase musí nechat slavné postavy, podle mě lépe vypadající grafika, a spousty dalších, btw pařil sem GH2,3,A,WT,M a RB1 i 2 z GH sem dohrál GH 2,3,Aerosmitháky teď se snažím FC hard WT a pak pudu na Metallicu.

Myslím, že není dobré porovnávat GH a RB jako konkurenty, protože GH je mnohem známější, ale oboje mají něco jiného k nabídnutí.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 1 month later...

stahnul jsem tuhle hru ale jeste jsem ji nezkousel.. chci se jen zeptat jestli to ma cenu vubec palit.. protoze nevim jak to muze fungovat.. to musim mit treba na disku nainstalovanej klasickej rock band 2 a timhle to spoustim a mam novy pisnicky?? nebo ja?? pls poradte

Odkaz ke komentáři

ne proste tohle si koupis(nebo jinak sezenes ze :D) a das to do xka a spoustis jako normal hru, ale nemas tam songy z rockband 2 ale jen ty track pack...

kdyz si koupis original dostanes kod na nainstalovani pisnicek na HDD takze staci spoustet jen Rockband 2 (obycejnej) a ukazou se ti tam jako DLC.

Jinak je to fungujici bez origo...

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Ahoj.

Potřeboval bych poradit, proč mi ve hře Rock Band 2 nejdou bezdrátové mikrofony od hry Lips. Prostě se nikam nehnu, furt to píše, abych připojil mikrofony, bliká mi krátce modře - připojený je a RB2 ho furt nevidí ???

Zajímavé je, že mi to normálně funguje v Lips1,2, Lego RB a Band Hero, ale RB2 prostě nic.

Ještě se zeptám:

- dá se nějak zpětně pustit, to co zpívám já-teda jako Player. Myslím, že by to byla legrace ?

- když hraju/zpívám skoro vůbec z TV neslyším svůj hlas. Dá se to nějak přidat ?

- existuje nějaký postup, abych do některé z těch her dostal i jiné další a pokudmožno SVOJE songy ?

Dopředu díky.

Odkaz ke komentáři

1, zpětně se to pustit nedá

2, musíš zesílit svůj hlas a zeslabit hlas origináolního zpěváka - tlačítka A,B,X nebo v nastavení rockbandu

3, postup na vlastní písničky je, ale je to desně složíte a nyní již nedostupné, ale je možnost z Rock Band Network stáhnout další písničky(je jich přes 700 na RB2)

- a hlavní dotaz - musíš stáhnout update na RB2 aby ti mikrofony od Lips šly...

Odkaz ke komentáři

Můžete mi někdo podrobněji ysvětlit jak to funguje s přidáváním songů, případně s track packy. Nechtělo by se mi track packy pálit, lze to nejak dostat do xka bez páleí, případně udělat to amý s ilegálně stáhlými songy (tedy jde stáhnout jen například jeden song z netu). Asi bych to našel na internetu, ale jsem trochu líný hledat a tak se rads zeptám ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Zdravím, mám otázku. Od té doby, co mám bubny, hraju Lego RB, ale s automatickým kopákem, protože jinak to fakt nestíhám :D:D, už jsem dával i některé songy v klidu na hard, no a teď celej natěšenej stáhnu GR RB a zjistím, že možnost autom. kopáku tam není...Není nějaká možnost hrát bez něj??Zjistil jsem, že to je i u RB1, takže typuju, že to bude i dvojky :(

Odkaz ke komentáři

zkus to bez toho automat kopáku třeba písničku eye of the tiger (teď nwm v jakém RB je myslim že ve dvojce) na experta a zahraj si to třeba několikrát prostě hraj furt dokola nejlehčí songy na experta potom dávej těžší a těžší a za nějakou dobu to budeš stíhat v pohodě

sice jsem ti přímo neodpověděl, ale snad to oceníš

BTW: možná je na to cheat v GH:WT je cheat na aut. kopák

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu