Bug.S Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Ahoj all, našel by se tady někdo tak ochotnej a pomohl mi upgrade PSP prosim ?:blink1: Pište na Icq 255425466 :thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xendx Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Zdar, neni tu někdo kdo by mi nak podrobne poradil jak upravit Slima fw 3.80, aby sli iso,cso hry? Nebo někdo z Prahy kdo by to uměl? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Zdar, neni tu někdo kdo by mi nak podrobne poradil jak upravit Slima fw 3.80, aby sli iso,cso hry? Nebo někdo z Prahy kdo by to uměl?Díky nic proti, ale na vsechno na co se ptas, ti Anonymous odpovedel o post vis :) btw z jaky Prahy ses? jestli Praha 5.. muzu ti ho flashnout ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bug.S
Ahoj all, našel by se tady někdo tak ochotnej a pomohl mi upgrade PSP prosim ?:blink1: Pište na Icq 255425466 :thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts