FeeL Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Název mluví za vše :? Hrál jsem Medal of Honor: Heroes pár dnů a dostal jsem se asi jen do 22% na hard pak jsem začal hrát Easy a dostal jsem se jen na 15% :lol: ale pak mě to už omrzelo.Ale hratelnost byla super i dobře zpracovaný a hlavně né moc veliký :? Potom vyšlo Brother in Arms začal jsem to hrát a dostal jsem se akorád z první mise :lol: myslim že tady je i hůř zpracované ovládání ale posuďte sami já jsem zásadně pro Medal Of Honor :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Název mluví za vše :? Hrál jsem Medal of Honor: Heroes pár dnů a dostal jsem se asi jen do 22% na hard pak jsem začal hrát Easy a dostal jsem se jen na 15% :lol: ale pak mě to už omrzelo.Ale hratelnost byla super i dobře zpracovaný a hlavně né moc veliký :? Potom vyšlo Brother in Arms začal jsem to hrát a dostal jsem se akorád z první mise :lol: myslim že tady je i hůř zpracované ovládání ale posuďte sami já jsem zásadně pro Medal Of Honor :lol: :arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5921&postdays=0&postorder=asc&start=0 ..BIA sem hral jen chvili, ale nak moc me nedostalo..jeste se uvidi...ale to "taktizovani" mi tam prijde porad stejny..takze asi davam prednost "bezduchemu" strileni nacku ala MOH:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Já bych taky volil MoH... :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 ja zas volim Bia, medal je pro lepsi na online (hodne se totiz psp verze podoba pc verzi codu), Bia ma zas lepsi pribeh a vychytas li ovladani (neni hori, je zkratka jine a je potreba si zvyknout) je to velka zabava, ktera neni stereotypni (coz psp verze medala v singlu je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 ja zas volim Bia, medal je pro lepsi na online (hodne se totiz psp verze podoba pc verzi codu), Bia ma zas lepsi pribeh a vychytas li ovladani (neni hori, je zkratka jine a je potreba si zvyknout) je to velka zabava, ktera neni stereotypni (coz psp verze medala v singlu je)přesně,souhlas,na ovládání sem si hned zvyknul a musim říct ře mi dělá mnohem menší problém se trefit do němce než v medalu a vůbec celkově se mi to líbí víc,je to mnohem delší,grafika se mi líbí taky víc,pro mě jasný vítěz :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 BiA som este nehral... ale uz len to ze to nema online mi pokazilo chut.... na MoH mam 20 hod a pre mna naj online hra na PSP, bavi ma viac ako socom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 já bych oboje tvůrce nechal pověsit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 já bych oboje tvůrce nechal pověsit :roll:Za co?OT:Mate tu nejaky linky na BiA? At je v .cso :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 BIA....není to jen střílení po vojácích ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Tak pro me jednoznacne BIA, ovladani je po chvilce super, trocha taktiky taky neuskodi, skvela atmosfera... Skoda, ze nejede pres net :cry: , v tom je Medal vynikajici, ale v singlu nic moc, donekonecna se lihnouci nepratele, delka hry, stereotyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Prosinec 12, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 OT:Mate tu nejaky linky na BiA? At je v .cso Neutral No našel jsem jen todle má to cca250mb takže mi to příde něaký podezřele malí http://www.megaupload.com/?d=2W104T16 heslo: www.pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.