odsybmx Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 šlo by z pc vytvořit acespoint ja sdílení internetu pro psp? aniž bych musel kupovat wifi klíč nebo wifi router? podobně jako to je pro wm nebo ted nove pro simbian... http://clanky.katalogmobilu.cz/tipy-triky-rady-mobily/1956-wifi-ap-z-pristroje-s-windows-mobile/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 bez wifi AP by to opravdu neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 a jak by si chtěl vytvořit wifi přenos dat bes vysílače????????? Psp je sice fakt super ale ani to neni všemocný!!! (a krom toho router už seženeš celkem za hubičku, minimálně tady na fóru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 odsybmx Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 [;351733']bez wifi AP by to opravdu neslo no moc se v tom nevyznám ale ja wifi mám teda (mylsm) jako příjmač.. tak jeslti bi to z něho nešlo nějak vytvořit.. proste vemu počítač ven nebo do města a tam se normálně připojim na nějako free sít.. (po lopatě řečeno) napadlo mě když to de z (blbýho)sinbianu tak proč né z vist..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 teoreticky by slo pripojeni sdilet pres USB(kdyz ne pres wifi), ale psp nema operacni system(tak tady porad nemluv, ze na symbianu nebo windows mobile to jde) a firmware na psp zatim rozhodne nic takovyho nepodporuje edit: nepochopil jsem jak to myslis, dokud jsem si neprecet ten navod z linku... takze jestli mas telefon s OS(symbian/WM), bluetooth/USB a s wifi... tak by to mohlo jit, ale v tom pripade se se ptas na to, jestli je mozne z tveho telefonu vytvorit wifi AP... s psp se muzes pripojit k jakemukoli wifi acces pointu, nezalezi na tom, jestli je to treba telefon s wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warp Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Nektere wifi karty v PC (noteboocich) umi pracovat v AP modu, vetsina ale ne. Kdysi mel na to ovladace a aplikace pro sve karty treba ASUS, ale jen v XP. Intel wifiny co nejcasteji potkas v noteboocich to 100% neumi. Zjisiti co mas za wifi kartu a zkus google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 odsybmx Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Nektere wifi karty v PC (noteboocich) umi pracovat v AP modu, vetsina ale ne. Kdysi mel na to ovladace a aplikace pro sve karty treba ASUS, ale jen v XP. Intel wifiny co nejcasteji potkas v noteboocich to 100% neumi. Zjisiti co mas za wifi kartu a zkus google. no dík přesně takhle sem to myslel.. chtel sem vytvořit wifi ap z pc ne z psp! du tedak skusit google ale nikdi se mě nic nepodařilo najít.. :roll: ale stejnak dekuju:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
odsybmx
šlo by z pc vytvořit acespoint ja sdílení internetu pro psp? aniž bych musel kupovat wifi klíč nebo wifi router?
podobně jako to je pro wm nebo ted nove pro simbian...
http://clanky.katalogmobilu.cz/tipy-triky-rady-mobily/1956-wifi-ap-z-pristroje-s-windows-mobile/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts