speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Mam jeden probleM:/kdyz najadu do nejake hry do menu a zmacknu treba sipku dolu tak se mi to rozjede a bezi to porad i kdyz oddelam prst kdyz:/pak mackam tlacitka se to zastavi a treba zas znovu to zacne:(nevite cim to je:(prosim o pomoc diky edit will: ti dám pomoct....ČK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 zkus vyměnit gumu co je pod tlačítky...asi si ji "propařil" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 a dela mi to jen ve hrach kdyz sem v pisnickach tak si muzu vybirat v pohode :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 tak to vidim na chybu softu sus si znov nahrat fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 proste zapnu hru a panacek se treba toci proste to nechapU:(jako nemackam nic a zacne behat dopredu treba co s tim je:(prosim nevis cim to muz ebytz?a kde se da ta guma sehnat ale tim pochybuju ze by to bylo ne?nemohl sem treba sahnout nrukou nejak kdyz sem mel zdelanej kryt na klavesnici a posrat ji? :( proc chyba v FW kdyz pred tim mi to nic nedelalo at ted kdyz sem menil kryt:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dirtyskunk Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Tak to je Analogem protože v xmb menu je Analog neaktivní až ve hrách. Měl sem to taky ten problém a ne jen já :lol: já reklamoval pokud máš záruku tak to budeš muset reklamovat a nebo si kup novej analog a nebo si stáhni PLUGIn nevim jak se menuje ale deaktivuješ analog a nadefinuješ si jeho funkce na jinou kombinaci... jinak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 proc chyba v FW kdyz pred tim mi to nic nedelalo at ted kdyz sem menil kryt:( No zaruku nemam uz:(a ses si teda jist ze to je analogem jO?kolik stoji prosim te nevis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kimalos Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 max do 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 proste kdyz si treba v mortalu vybiram postavy na sipkach tak to jede v klidu v klidu pak to se to treba o jedno posunuje dozadu proste nevim cim to muze byt nikdy mi to nedelalo:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 kdyz si smejd prodej to na aukru a napis jako nove.a pak si koupis new kdyz nechces bejt smejd poslechni lidi tady a pomuzou ti kdyz s psp trisknes o zem treba to pude taky se mi tim trisknutim z provoznilo tlacitko start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 je to tim analogem, jak jiz bylo receno, stahni si plugin joysens, ten ho vycentruje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 je to tim analogem, jak jiz bylo receno, stahni si plugin joysens, ten ho vycentruje.. jej tak to teda diky ale i kdyz si stahnu ten plugin tak stejne nevim jak to dat do psp:(a nemam radsi koupit noveJ? kdyz si smejd prodej to na aukru a napis jako nove.a pak si koupis newkdyz nechces bejt smejd poslechni lidi tady a pomuzou ti kdyz s psp trisknes o zem treba to pude taky se mi tim trisknutim z provoznilo tlacitko start dik ale smejd nejseM....mozna to prodam ale napisu ze je spatny analog nejsu zadna podelavka...ale i tak diky za moznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 jo aha tak to mi delalo taky s novym krytem jak silne zatlacis na analog tak prestne zatacet ze ? ja sem to vyresil tak ze sem napajel analog prim na motherboard a fara sqele a mozna mas ten bod za spyrtny nazev topicu mylim ze je zakaz davani nazvu pmoc help atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy555 Odesláno Květen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 ne e asi me prestal fakat analog proste nevim cim to mozna se mi tam dostala kapka ptz sem chytbul dest a jedna kapka spadla na analog ale to sem myslel ze tezko by se s tim enco stalo...no asi koupim novej....nebo zkousim to psp prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 novej sezenes na www.dealextreme.com za cca 150 i spostou kera je zadara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
speedy555
Mam jeden probleM:/kdyz najadu do nejake hry do menu a zmacknu treba sipku dolu tak se mi to rozjede a bezi to porad i kdyz oddelam prst kdyz:/pak mackam tlacitka se to zastavi a treba zas znovu to zacne:(nevite cim to je:(prosim o pomoc diky
edit will: ti dám pomoct....ČK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts