Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

heh, hloupy flame timto zakladas ... :)

kazdej si bude hajit sve..

Ale kdyz myslis..

Myslim, ze lepsi je PSP - duvod? Vyssi vykon, tzn. mnohem lepsi grafika, lepsi displej - takze se na nem daji sledovat i filmy, vice programku nez na DS, nemusis kupovat nejakou kartu abys mohl hrat stazene hry..

DS - displej jak na mobilu (resp. displeje), na filmy to urcite neni, hry jsou interaktivni - na nekoho az moc, zajimava konstrukce...

Odesláno

^^ naprosty souhlas!

i me se vice libi psp, kamos ma oboji a uz se chtel zbavit DSka po prvnim tydnu po koupi :D

pokud chcete hrat "palenky" tak vam to cenove vyjde stejne (mozna ze DSko je drazssi)

neumim si to predstavit bez filmu a hudby...

na DSku jsme se docela nasmali hram ve kterejch musite rychle foukat do mikraku :D (foukat se nemusi! staci do mikraku jen rychle mlatit (efekt je stejny :D spis lepsi))

Odesláno

Mam PSP a chcel by som aj DS. Nerozlisujem ze jedna konzola je horsia nez druha. Kazda ma neco zle a neco dobre. PSP ma trochu uz fakt nudi. Ked si od spoluzaka pozicam DS tak sa bavim hodiny. Na DS su ovela originalnejsie hry , zabavnejsie. Na grafike nezalezi. Na PSP mam zase vela multimedialnych moznosti, peknu grafiku ale teraz ked mam PS2 pre mna trochu straca vyznam.

Odesláno
^^ naprosty souhlas!

i me se vice libi psp, kamos ma oboji a uz se chtel zbavit DSka po prvnim tydnu po koupi :D

pokud chcete hrat "palenky" tak vam to cenove vyjde stejne (mozna ze DSko je drazssi)

neumim si to predstavit bez filmu a hudby...

na DSku jsme se docela nasmali hram ve kterejch musite rychle foukat do mikraku :D (foukat se nemusi! staci do mikraku jen rychle mlatit (efekt je stejny :D spis lepsi))

jenom pro info, na NDS s R4 Revolution Kartou jdou prehrat Filmy, Hudba, Fotky, Hra + kdyz si tam das Opera, tak samozrejme i internet...

jinak se do diskuse zapojovat nebudu, nema to smysl..

Odesláno

DSko je zajimavy....Ja uz ho mel asi 3x (mozna 4x :) ) a vzdycky jsem ho ale prodal....Zazcatku jsem si s nim vzdycky hral porad vsude tahal ale vzdy me to pak ze dne na den omrzelo a prodal...Asi se divite proc jsem si koupil tolikrat ale vzdycky na to potom vyslo neco naprosto dokonalyho a uzasnyho a musel jsem ho koupit znovu...

Tedka nemam zadny ale zitra ocekavam ze me prijde dalsi (uz asi 5. :D )...

Kupuji si ho ted hlavne kvuli Zeldovi, Dementium, Ninja Gaiden a Picrossu...

Jsem zvedavej jak dlouho me vydrzi ted ale verim ze dyl protoze vyjde tolik uzasnych her ktery nesmim propasnout :)

PSP taky dokonala vec...Mel jsem taky asi 3-4 a straasne dlouho ale pak me omrzelo a do ted ho nejak ani nechci mozna casem kvuli par hram co ted vysli (FF:CC, God of War, Patapon...)...

EDIT: Ani nevim proc sem to sem psal :dozey:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu