Gecoch Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Mám kartu R4 Revlutions s firmwarem 1.18, jde na ní spustit tato http://www.alza.cz/pametova-karta-sandisk-micro-secure-digital-8gb-s-cteckou-mobilemate-micro-reader-d85342.htm karta? Děkuji za odpovědi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 tato karta zvaldne jen 2 giga podle toho co sem nedávno cetl...4 giga dokaze az DSTT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 No já sem tady někde na fóru četl, že od frimwaru 1.16 to zvládá i SDHC, ale nechci si kupovat kartu za 1.200, když to nebude fungovat....takže by mě zajímala odpověď od někoho, kdo s tím má zkušenosti :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Hm...R4 karty taky podporují 8GB SDHC karty.Od firmwaru 1.16 výše.Bez problému. Zdroj: http://console-forum.net/showpost.php?p=325863&postcount=7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derak Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 No ja nevim, prave mam pred sebou R4 a 8GB MicroSDHC, firmware 1.18 coz by podle toho co tu ctu melo fungovat, jenze to ani nahodou nefunguje. Proste to jenom napise LOADING... a to je vsechno. Jestli se to nekomu podarilo opravdu rozchodit s 8GB kartou, byl bych moc vdecny za jakoukoliv radu jak to udelat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Asi ak no, mám 4GB SDHC a R4 Revolution a píše mi to taky jen LOADING a to jsem si stáhnul firmware 1.21 Fakt to nechápu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derak Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 1.) Sám vývojový tým R4 prohlásil, že nikdy nebudou podporovat SDHC karty. 2.) FW 1.21 pro R4DS neexistuje. Poslední legitimní verze je a už navždy bude 1.18. To, co jsi stáhnul je pravděpodobně FW ze stránky R4SDHC.com, ale to není ta samá karta. Jedná se o kopii původní R4 karty, která s ní ovšem nemá vůbec nic společného - mimochodem, vyrabí ji ta samá firma co kartu N5DS, která je známá tím, že může spálit pojistku v NDS. Mimochodem, uz i v CR se tyhle karty objevily takze bych si na ne daval bacha. Jestli opravdu umi SDHC nebo ne nevim a rozhodne za ni nehodlam vyhazovat penize a zjistovat jestli je to tak. Doporucuji spis koupit neco kvalitnejsiho a spolehliveho - budto NDSTT nebo CycloDS Evolution (sice trochu drazsi, ale asi nejlepsi soucasna karta pro NDS). Mam oboji a oboji funguje perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gecoch
Mám kartu R4 Revlutions s firmwarem 1.18, jde na ní spustit tato http://www.alza.cz/pametova-karta-sandisk-micro-secure-digital-8gb-s-cteckou-mobilemate-micro-reader-d85342.htm karta? Děkuji za odpovědi ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts