Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

8gb Sdhc


Gecoch

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No ja nevim, prave mam pred sebou R4 a 8GB MicroSDHC, firmware 1.18 coz by podle toho co tu ctu melo fungovat, jenze to ani nahodou nefunguje. Proste to jenom napise LOADING... a to je vsechno. Jestli se to nekomu podarilo opravdu rozchodit s 8GB kartou, byl bych moc vdecny za jakoukoliv radu jak to udelat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1.) Sám vývojový tým R4 prohlásil, že nikdy nebudou podporovat SDHC karty.

2.) FW 1.21 pro R4DS neexistuje. Poslední legitimní verze je a už navždy bude 1.18. To, co jsi stáhnul je pravděpodobně FW ze stránky R4SDHC.com, ale to není ta samá karta. Jedná se o kopii původní R4 karty, která s ní ovšem nemá vůbec nic společného - mimochodem, vyrabí ji ta samá firma co kartu N5DS, která je známá tím, že může spálit pojistku v NDS. Mimochodem, uz i v CR se tyhle karty objevily takze bych si na ne daval bacha. Jestli opravdu umi SDHC nebo ne nevim a rozhodne za ni nehodlam vyhazovat penize a zjistovat jestli je to tak. Doporucuji spis koupit neco kvalitnejsiho a spolehliveho - budto NDSTT nebo CycloDS Evolution (sice trochu drazsi, ale asi nejlepsi soucasna karta pro NDS). Mam oboji a oboji funguje perfektne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu