Driver1468621779 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 jsou to opravdu kvalitni auticka co se jentak nenajdou navic tady sem to upnul na uloz.to tak stahujte!!! http://uloz.to/869784/midnight 4 By Driver.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 no neviem či som jediný ale sklamalo ma to či už v hrateľnosti alebo grafike.. MC3 DUB edition bol oveľa lepší.. Hlavne nechápem "špeciálne" schopnosti keď mi napr. z kapoty začnú lietať blesky. tomu fakt nerozumiem, to tam nemá čo robiť. //ale ako sa hovorí, 100 ľudí 100 chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 tet to pařim a jeto super hra da se menit i nitra barva fakt super grafika celkem taky dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 jj vypadá to dobře i ta grafika na to že to je na PsP ujde :) prostě konečně se vracej good hry na PsP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Mě to teda zatim baví víc než původní midnight club, ale jsem zatim na začátku. Jen mě teda zarazilo, že na screenech sem videl mazdu rx-8 a co jsem jen tak projiždel auta, tak tam nebyla.Nemá někdo nějaký info o complet carlistu pro psp verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 No musim rict ze po celkem dlouhe dobe zase nejaka dobra hra na PSP.Grafika je skvela,hratelnost zatim taky a muzika taky super.Proste skvela hra.Konecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 mne to zamrzlo pri vybere auta, mal som nastavene normal a potom som zmenil na M33 a zatial to neseka, neviete ci to bolo tim ? mam starsi FW aj ... tak neviem ci nahodov aj timto to nebolo ale ako vravim nastavil som M33 a zatial ide, aj pri vybere auta to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Zkoušel už někdo v MC4 hrát multiplayer? Kdyžtak napište if it's good:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 jo uz jsem hral s kamosem multak je to celkem good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Ok dík moc Drivere. For krystof: zítra do školy povinně PSP a jedem MC4:) P.S. Tak ten multiplayer je vynikající, všem vřele doporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d3moon Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 tak sem si to stahl,zahral .... a musim rict ze je to pecka .... grafiku to ma opravdu na hodne vysoke urovni a jde videt ze se ty hry na psp sunou dopredu (: ... hratelnost uzasna,hudba taky super ... proste pecka se vsim vsudy...... parada .... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Taky nemůžu jinak než doporučit. Jak jsem se na tuhle hru těšil, tak mě nezklamala. Po grafické stránce byla už trojka lepší oproti konkurenčním hrám a čtyřka je ještě hezčí. Rockstar opět nezklamali. Mimochodem, s touhle grafikou mít na psp nějaké nové GTA, tak bych měl o zábavu na velmi velmi dlouhou dobu postráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Soundtrack je namakany riadne no ... Game, Snoop , Ice Cube, Ludacris, Nas a mnoho dalsich ... ale mam otazku, akurat mam muscle auto Camaro a mam otazku ze kedy konecne si budem môct zadovazit nejake elektrony lebo stale len stocky mam, ostatne zablokovane ... dik vopred za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoblih Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Soundtrack je namakany riadne no ... Game, Snoop , Ice Cube, Ludacris, Nas a mnoho dalsich ... ale mam otazku, akurat mam muscle auto Camaro a mam otazku ze kedy konecne si budem môct zadovazit nejake elektrony lebo stale len stocky mam, ostatne zablokovane ... dik vopred za odpoved přesně to by mě taky zajímalo, taky se pořád divám, jestli už nejsou nějaky kola otevřeny a nic:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ked vyhras tie 6 zavody s Muscle autami tak ti hodi nove elektrony, uz ich mam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Asi nejlepší závody na PSP :), jen nevíte někdo, která součástka umožňuje to krátkodobý zpomalení času? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Asi nejlepší závody na PSP :), jen nevíte někdo, která součástka umožňuje to krátkodobý zpomalení času? Díky. na to neni zadna soucastka... ten zpomalenej cas mas k dispozici po tom, co se ti to nabije v tachometru.. takovy maly kolecko.. myslim ze cim jedes rychleji, tim rychlejs se to naplni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 No, teďka jsem si totiž koupil nový auto a u něj už takhle to zpomalení času není, tak jsem předpokládal, že je na to nějaká součástka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 No, teďka jsem si totiž koupil nový auto a u něj už takhle to zpomalení času není, tak jsem předpokládal, že je na to nějaká součástka. Kravina... Je to u všech aut... osobně jsem měl 4 a u všech to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Kravina... Je to u všech aut... osobně jsem měl 4 a u všech to šlo... presne tak, je to u vsech, jen musis jet rychle, nebourat a ono se to naplni, pak staci zmacknout ten cudlik co mas natavenej a zpomali se to... jinak ja osobne to nepouzivam, pac kdyz se to pak zas rozjede, tak casto uplne debilne nabouram.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Co máte za káru ? Ja mám tu za 153 táců,teď nevím jak se jmenuje,prodal sem mojeho vytuněného skylina za 70 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 hele tak u muscle to nejde ;-) sry... teď sem si ho zkusil koupit a tam to nejde... ja mam golfa r32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 hele tak u muscle to nejde ;-) sry... teď sem si ho zkusil koupit a tam to nejde...ja mam golfa r32 nevim jestli je to tim, ze je to muscle, ale u nakejch aut je to zpomaleni casu ale ted jakoby vybouchne neco z kapoty, nechapu na co to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 nevim jestli je to tim, ze je to muscle, ale u nakejch aut je to zpomaleni casu ale ted jakoby vybouchne neco z kapoty, nechapu na co to je... Tak to "vybouchnutí" zkus udělat v blízkosti soupeře (nejlépe před zatáčkou) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 je to něco jako odhození okolních aut, aby se ti udělala cesta :) ale je to na ho.no. spomalení času je lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.