defuckto69 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ale ted sem objevil novou vec.. :-) a ta je podle me zatim nejlepsi... cim vic bourate, tim rychlejc se to naplni a kdyz pak zmacknete to tlacitko, tak se to malinko zpomali, ale hlavne kdyz nabourate do jakyhokoliv auta(nejen do souperu) tak pekne vodletej... :-) je to u chryslera 300C ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 hm tak jsem dodelal karieru v LA ai tokiu velice hezka hra muzonostr rychlejsi jizdy docilite tak ze pojedete kousek za vasim rivalem spomaleni casu se vam doplnuje podle casu jinak co je nejhorsi na celej hre hryz se treba prevratim s autem tak me to vzdycky hodilo do protismeru!!! ale jinak dobrynisan skyline je mnohem lepsi nez lamoborghini murcielago a to je v tom cenovy rozdil cca 200 000,- v tokiu mate k dispozici za jiny lamborghni a to je vse co vam muzu rict :D kazdopadne je to jedna z mala kvalitnich her kterou jsem presel!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 jinak nevim jestli vite, v ty hre jsou takovy balicky, ktery kdyz seberete, tak dostanete naky prachy.. ja ted za ten prvni dostal 300, je jich tam celkem dvacet.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Neznali byste někdo nějaký odkaz, kde bych mohl stáhnout soundtrack k téhle super hře?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 hm tak jsem dodelal karieru v LA ai tokiuvelice hezka hra muzonostr rychlejsi jizdy docilite tak ze pojedete kousek za vasim rivalem spomaleni casu se vam doplnuje podle casu jinak co je nejhorsi na celej hre hryz se treba prevratim s autem tak me to vzdycky hodilo do protismeru!!! ale jinak dobrynisan skyline je mnohem lepsi nez lamoborghini murcielago a to je v tom cenovy rozdil cca 200 000,- v tokiu mate k dispozici za jiny lamborghni a to je vse co vam muzu rict :D kazdopadne je to jedna z mala kvalitnich her kterou jsem presel!! jsou v tokiu jiný auta??? nebo stejný jak v LA???... dále.. tyhle zpomalování a nárazy mě připadají hodně low, uplná zbytečnost.... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 jsou v tokiu jiný auta??? nebo stejný jak v LA???...dále.. tyhle zpomalování a nárazy mě připadají hodně low, uplná zbytečnost.... ;-) no zbytecnost mozna, ale je to takovy zpestreni... jinak me ta hra ted celkem zklamala... skoro sem dohral LA, tak sem se chtel jit mrknout do tokya a tam zacinate uplne odznova! :-( jinak auta na zacatku sou stejny plus focus a eclipse.... ale zacinate zase s par dolarama a tak... to me celkem zamrzelo.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 to je jasny ne ze v tokiu zacinas od znova kdyz v LA dohraes na 100% mas prachy na salena za 500 000,-a mas jedno z nejlepsich aut hry jinak v tokiu jiny auta jsou jsou tam 2 jiny mercedesy,lamborghini nejaky novyno je tam asi 6 novych aut.. a to vybuchnuti auta k ho*nu fakt neni jel jsem zavod co vsechno rozhodoval mel jsem mercedesa co nema spomalovani tesne pred cilem me predej nejakej lamer dal jsem vybuch a jeste jsem to vyhral. podle me je nejlepsi tam motorka ted presne nevim jak se jmenuje a muze mit skoro vsechno na maximum jediny - je ta ovladatelnost motorky,stoji za nic. z aut je nejlepsi skyline na to jak je levnej je mnohem lepsi ez lamborghini murcielago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 tak vam nevim ale me ta hra dost zklamala.. pro ty co nehrali MC: 3 to je uzasna hra ale pr me to neni zadna zmena.. jen pridali odlisne auta no.. jinak grafika stejna... jedine + je ze se to nacita ohodne rychleji nez MC:3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 to mas pravdu mel jsem MC 3 ale reknu ti ze ta me vubec nebavila nevim cim to je asi tema hroznejma mestama.. tohle je neco jinyho proste tahle hra se mi velice libila auta jiny mas pravdu grafika no trosku se zlepsila mesta se taky zlepsily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 no auta a hl to nacitani je jiny a taky obrovska zmena je ze tam jezdis i behem dne.. coz v MC:3 si jezdil jen v noci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Určitě dobrá gamesa...pařím furt:psp: ...btw trapnej dotaz:jde si tam někde nastavit KM/H? hledám hledám a vidím hovno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Kravina... Je to u všech aut... osobně jsem měl 4 a u všech to šlo... je to len u tuner aut... u muscle mas napr. roar je to buracanie motoru kt. odhodi okolite auta ... kazdy typ auta ma inu schopnost ... ako aj luxury sedany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 super gameska ale stejne furt vic hraju pokemony cekam na hru ktera me bude bavit vic nez pokemoni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 mate nejake cheaty? ja zadne nenasel edit: teda nasel je nakove napr: Vyhraj (jméno závodu) a odemkne se (jméno auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Parádní hra, ale naštěstí nemám tolik času abych ji hned dohrál a tímpádem přišel o ten skvělej zážitek:psp::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Mno cheaty by se hodily. Žádný sem nenašel. Byl by někdo tak hodnej a udělal mapu těch žlutejch barelů? Když jich máš 10, tak odemkneš cheat v cheat menu jestli sem dobře čet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 omg zkuste to hrat bez cheatu.. je to vetsi zabava a kdyby ste precejen neodolali urcite neco najdete tady http://cwcheat.consoleworld.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Cw cheat nepouzivam. Cheaty jenom na prachy, protoze ted mam jenom jednu misis a to vyhravat ¨zavody s luxury cars. Muzu si koupit jenom Bentley nebo mercedes a ja ci A class medveda, ne C class bentley... Akorat mi chybi 100k xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ta hra se mi moc nelíbí je to pořád dokola ale to je většina her:roll:... A ta grafika je strašně nepřehledná když jedu rychle tak se najednou obevi auto ani nevim od kud bo nejde vidět jak je to kostičkovany:cry:... Zlaty NFS:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Vážně perfektní hra, po dlouhý době luxusní záležitost. Řekl bych, že je to nejlepší závodní hra na PSP... je stereotypní, ano, mnohdy se opakují i závody, ale čekam, že to bude v Tokiu zase o něčem jiném... ;) Jinak ti musím dát za pravdu, L1ST3re, to bourání do aut je vážně děsný! Neuběhne 15 vteřin, anižbych nenarazil do "neviditelnýho" auta... ale jinak perfektní hra. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazenska_veverka Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 zajímala by mě jedna věc...v závodě deliver jsem řídil Aston Martin DB9, ale v garáži v nabídce žádný takový auto není...zajímalo by mě, jestli se tedy dostanu během hry i k dalším autům, které jseou mimo základní nabídku...(myslím dohromady locked a unlocked)...thx za odp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silent Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 cus,mrda hra,jen bych potřeboval poradit,jak udělat abych měl v multiplayeru svoje upraveny auto a ne v základní verzi,někdy mi ho to tam hodí někdy ne,fakt nevim co to ovlivňuje,poraďte někdo pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 zajímala by mě jedna věc...v závodě deliver jsem řídil Aston Martin DB9, ale v garáži v nabídce žádný takový auto není...zajímalo by mě, jestli se tedy dostanu během hry i k dalším autům, které jseou mimo základní nabídku...(myslím dohromady locked a unlocked)...thx za odp:) aston martin je v tokyu... ;) Cw cheat nepouzivam. Cheaty jenom na prachy, protoze ted mam jenom jednu misis a to vyhravat ¨zavody s luxury cars. Muzu si koupit jenom Bentley nebo mercedes a ja ci A class medveda, ne C class bentley... Akorat mi chybi 100k xD kde je tam bentley? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mysli cadilak nebo co to je zaauto jinak bych mozna rekl ze ten kadilak je lepsi nez ten mercedes ten mercedes je drahej a na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Kolik mate projetych procent v l.a.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.