Farec Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ta hra se mi občas seka při zavodech. Nevim čim to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mám dotaz.Furt tam jsou ty nesnesitelně dlouhý loadingi jak v předchozí verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ne docela jsou rychle loadingi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mám dotaz.Furt tam jsou ty nesnesitelně dlouhý loadingi jak v předchozí verzi? nn, je to dobry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ale na umd ty loadingi budou asi trvat dele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ale na umd ty loadingi budou asi trvat dele. No právě, že předchozí díl na umd.Ty loadingy byly delší dohromady neš ta hra xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 aha, tak to sry, to ja jen iso :-) a tam je loading ok :-) btw uz mam obe mesta na 100% ale tech balicku mam dohromady asi tak 10, je to celkem fuska to hledat a uz me to neba :/ ale hra vyborna, cisty herni cas podle statistiky: 35 hodin, ale je tam nemalo hodin, kdy sem to treba vecer nechal zapnuty v nabijecce a vratil se k tomu az rano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Njn.Ale tak aspon něco stihnez behem toho loadingu si donest piti atd...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Znam v te hře dobrou chybku když skočim z autem za mapu a psp se mi sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ta hra je děsně dlouhá... mam teprve 18% v LA a to už jezdim jak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mno tak sry, ne brntley, ale chrysler. Včera semrpodal přebytečný auta, koupil medvěda, ale je hrozně špatně říditelnej. čekal sem to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 to rikam ze ten mercedes je na nic ten chrysler je 100x lepsi ten medour ani nema spomalovani a vubec... chrysler je proste lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Je už někdo z vás v Tokyu? Jaký jsou ty motorky? Jsou ty závody smíšený (auta i motorky nebo jen zvlášť? A případně jestli je to podle toho, co máš nebo jestli některý závody jet nemůžeš, nemáš-li motorku...) a co postava? Dá se vybrat nebo upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Postava je vždy stejná, v Tokyu nejsem, Mercedes nemá zpomalování, ale jako Luxury sedan má něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ta hra se mi občas seka při zavodech. Nevim čim to je. mě to dělá taky(z 10 závodů u 9,9 to nedělá)... ale u závodu jak se startuje na pláži a jede se do toho mostu tak v tom mostu mam pokaždý takový zpomalení(ale jen u závodu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Ta hra je děsně dlouhá... mam teprve 18% v LA a to už jezdim jak dlouho... musis plnit questy... ja uz mam 100% LA a 54% tokyo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Jaký questy? Já prostě jezdim ty závody, co jsou po městě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Zmackni select pak trojuhelnik a tam mas mise. kdyz je budes plnit, bude se ti zvysovat progress. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Přesně tak musíte prostě plnit questy v missionlogu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 to je idiocie,tohle:lol: prej jaky questy,tam je tutorial jako krava,a staci jen cist:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Sám jsi idiot, urážet mě tu fakt nebudeš... jediný, co jsem nevěděl bylo, že je tam soupis těch úkolů, jinak to, co mi říkali v těch zprávách jsem dělal, takže si trhni, ty idiocie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Nic rpoti tobě, ale asi si to nedělal, když si nevěděl co máš dělat. Já sem teď na 87% v LA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Zasekl jsem se na tom, že jsem nevěděl, že na ten jeden závod potřebuju C Class auto, jinak jak bych tam asi došel? Kdybych nevěděl, co dělat, zasekl bych se u prvního úkolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turbo55 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Noo nwm nwm....me po par zavodech to zastavilo a reklo at dam select a vse o tech zalozkach tam bylo mno :blink: --- Jaky auta mate?? ja zacinam stim Nissanem 240 (nwm presne) a krasa :) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Jo, když přišla SMS, dal jsem Select pro info... ale dost už. Taky jsem s nim začínal, je skvělej, teď mam Skyline a bohužel Mustanga, obě s maximálnim tuningem... ten Mustang děsně klouže, fakt se to nedá, ale potřebuju ho na těch 6 závodů s Muscle autama... stál mě 55k i s tuningem, bohužel na něm budu tak 10k tratit, až ho budu prodávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.