Turbo55 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Ok už dost :cheesygrin: Jinak je tam neco lepsiho nez ten Mustang na ty Muscle zavody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Moc super hra, hratelnost skvela, grafika taky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Zkus Dodge Charger, byl bych si ho koupil, jenže stál o 8k víc a už by mi nezbylo na zvýšení výkonu... Ale máš-li prachy, zkus ho... Btw: Už jen jeden race a zbavim se toho děsnýho Mustanga... právě jsem vyhrál Mitsubishi Lancer Evolution... trochu ho potunim a dam vědět, jak jezdí, jestli ho ještě nemáte. //Tak jezdí docela dobře, má sice jen 3x nitro, ale drží se, neklouže a hrozně hbitě se točí na místě... osobně to dost využiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 jinak to pod tim mostem to seka proto, ze je tam u zeme mlha, proste to nestiha ale seka to taky obcas kdyz jedes okolo policajtů, protože všechny ty houkačky a blikačka je toho moc. a ten napad s tim gta, jj bylo by to super kdyby bylo gtas takovouhle grafikou (na psp samozrejme) a myslim ze by se to veslo na umd, vzdyt midnight iso ma jenom 750mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Podle mě je Club na velmi podobnym enginu jako GTA... né-li stejnym, jen modifikovanym. Ty domy, auta, chování aut atd. Je to vážně dost podobný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Akorá se mi zdá že fyzika motorek je uplně jiná. OT: Gta je jedno jestli by vyšlo s timhle enginem nebo s tim starym. Hlavně aby bylo nějaký!! EDIT: Tak jelikož mám malou paměťovku, tak si to na nějakou dobu stáhnu. Už chci vyzkoušet taky jiný hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Zdar hraju MNC LA a nevim jak dal odjezdil sem zavodi hned na zacataku a pak mam takovej dojem ze se opakujou, mam full verzi, a nevim jak se plnej ty questy a jak zpristupnit dalsi mesta diky moc za odpoved... mam uplne zakladni auto dal sem se nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Paneboze questy zpristupnis kdyz macknes tlacitko SELECT A PAK TROJUHELNIK je to tady napsane minimalne3x uz 5 lidem jsem toposilal na PM jak je zprovoznit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 pane boze select sem zkousel uz asi 1000x a pak trojuhelnik, kdybych to nezkousel tak to sem nepisu a nevis nahodou jak se otevrit dalsi zavody, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 OMG zmačkni mimo závod select, ptom trojúhelník a tam sou mise který když uděláš, tak se dostaneš dál ve hře. Jestli tam nic nemáš, tak chvilku jezdi po městě a někdo ti zavolá že si s tebou dá závod. A jestli máš první auto eště, tak na další město zatim zapomeň. Nejdřív musíš kompletně dohrát to první abys odemknul další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 diky za rady, sorry ze takhle spamuju ale nemyslel sem tokio nebo coje to dasli mesto, myslel sem LA zda se mi strasne mali , budou se cesem otevirat nejake nove ulice v LA a nebo to co mam na zacatku hry je cele LA diky uz je to prozatim vse co me trapi ohledne tehle hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 LA je už od začátku celý... malý celkem je, ale hlavně se opakujou závody, kolem 30% hry začneš poznávat závody, který už jsi zajel, ale jsou to "nový" závody, to je celkem blbý... jinak bych tu velkikost neřešil. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 neni to u vsech...treba ten dodge camaron nebo jak se menuje ma misto toho zpomaleni takovou vlnu ktera odhodi auta pred nim ten typ toho auta ktery maj ty vlny se menujou nejak muscel bo nejak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Mno a luxury sedans maj "agro" což je že projedeš skzrz všechno a nai tě to nezpomalí ani nevychýlí z dráhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Mám takovej dotázek.Můžu, i když bych dojel 100% L.A jezdit v L.A pořád závody a dostávat za to love?Jde mi o to, že bych chtěl mít všechny auta i tuning, tak mě zajímá jestli mám syslit už teď, nebo můžu i později? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Můžeš. je to jedno. Ale radši nejdřív dohraj i Tokio a pak si hraj oboje doaleluja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Jorge: Jj jde to. sysasysa: To je snad na něm jestli si nejdřív dohraje Tokio nebo jestli bude získávat money v LA, ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 400 Points za save v 20-30% hry v LA na 4.01 M33 (z jinych FW save nefaka). Me se totiz pri ukladani vyplo PSP a save je na vyhozeni...diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Ahoj mam problém mam aktivovanou misi step it up ale wubec anglicky nerozumim nevim co mam delat poradte mi prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 ahhha uz to mam ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Příště používej edit a ne doublepost. maty28: No jedno to je, ale zase se mi zdá lepší to nejdřív dohrát a pak dělat takovýhle blbosti nepotřebný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Zakoupil jsem (ano ctete dobre8)) hned jak bylo v obchodech a je to vazne dobre, hlavne ta "action" kamera, pekne velke modely aut ne jako u NFS: ProStreet, tak to mam rad. Ty zavody mi sice pripadaji uz lehce stereotypni, ale co. Za Midnight Club LA jsem Rockstarum vazne vdecnej. Jen tri verze a hned jedna z toho pro PSP, tim by se mohli ostatni vyvojari inspirovat... celkem by me take zajimaly prodeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Tak to sam uplne cumel stalo se me to v jednom zavode za me zacali honit fizlove, nevim povedlo se me to jenm jednou a nevim jak je mam vyprovokovat jestli to vubec jde... jinak tam jenom tupe stojej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Mám takovej dotázek.Můžu, i když bych dojel 100% L.A jezdit v L.A pořád závody a dostávat za to love?Jde mi o to, že bych chtěl mít všechny auta i tuning, tak mě zajímá jestli mám syslit už teď, nebo můžu i později? podle me ti na to budou stacit i prachy co si vyjezdis .... uz sem na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 no MC neni nic moc,ovela viac sa mi pacia NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.