Leny Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Caw lidi hele mám tu malou vadu u mé starši PS2 Black Slim Ta vada je to, že nechce číst DVDčka, ale CD přitom přejede uplně normálně. Zkoušel sem asi 50 her (DVD) a ani jedna nešla pak jsem zkusil tonyho hawka (CD) a ten šel v poho, stejně jako Disc (CD) Booter, a DVD Booter nešel......stejně tak to dělá u všeho ostatního. Tyto chyby mi, ale PS2 Silver Slim nedělá a tak netuším čím by to mohlo být.....thx za všechny rady :thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BERGY_21 Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Tak nepochopitelna zavada to zase neni, už jsem se s tim několikrát setkal i když ne u PS2 mechanik ale u klasickych DVD-RW mechanik pro PC, nicméně v jadru jde o stejné zařízení. Mechanika používá 2 různé lasery jeden je pro DVD a druhy pro CD. Zřejmě ti odešel ten co se stará o DVD, proto není zas tak zvláštní, že ti CD fungují. Ale to jen na vysvětlení, radu jak to spravit doma bohužel nemám, my to v práci vždy řešili klasickou reklamací, pokaždé uznáno a vyměněno za nový kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Tak to nebude moje věc když mám ČIP :lol:, ale díky pokusím se nějako sehnat jinej laser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Pise to nejake chyby ? (disc read error) atd. Skus jednoducho ten laser precistit alpou. Mozno to pomoze urcite to stoji za pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Čistil sem to jak magor 2 hodiny nic se nestalo....žádný disc read error jen mi to naběhne do takého toho menu kde mám kartu a cd no a pak to jde do té červené obrazovky něco že to neni PS1 ani PS2 hra atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 To je v riti laser , ze ty si nemel laser fix co ? :D U cipovanych konzoli se to obcas stava , zvlast u rady SCPH-70004 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Rameno jj :D bohužel j...ed si od kámoše budu pujčovat PS2 fat :D doufám že se u mě nezmrvý jako ty další 2 xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISMAX Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Tak nepochopitelna zavada to zase neni, už jsem se s tim několikrát setkal i když ne u PS2 mechanik ale u klasickych DVD-RW mechanik pro PC, nicméně v jadru jde o stejné zařízení. Mechanika používá 2 různé lasery jeden je pro DVD a druhy pro CD. Zřejmě ti odešel ten co se stará o DVD, proto není zas tak zvláštní, že ti CD fungují. Ale to jen na vysvětlení, radu jak to spravit doma bohužel nemám, my to v práci vždy řešili klasickou reklamací, pokaždé uznáno a vyměněno za nový kus. Jen abych tě opravil,nejsou tam 2 různé lasery,ale 2 snímače..jeden na čtení CD-R/RW a 2. na DVD-R/RW ..Laser,respektive snímací čočka je jen jedna..8) Quote: Originally Posted by Leny View Post Caw lidi hele mám tu malou vadu u mé starši PS2 Black Slim Ta vada je to, že nechce číst DVDčka, ale CD přitom přejede uplně normálně. Zkoušel sem asi 50 her (DVD) a ani jedna nešla pak jsem zkusil tonyho hawka (CD) a ten šel v poho, stejně jako Disc (CD) Booter, a DVD Booter nešel......stejně tak to dělá u všeho ostatního. Tyto chyby mi, ale PS2 Silver Slim nedělá a tak netuším čím by to mohlo být.....thx za všechny rady Je pravděpodobné že ti odešel DVD snímač a tudíž má laser špatný cívky..CD ti půjdou,ale DVD už nerozchodíš..Pomůže buď jeho výměna nebo ti mohl také odejít procesor RS2004FS..To se hodně stává u konzolí se Swap Magicem..a verzí konzolí 70004..Když budeš chtít konzoli opravit,tak není problém,dělám to už 5 let.. icq 195549660 tel: 777570581 ////Používej tlačítko multiquote.Děkuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Swap magick jede v pohodě, až nato, že nečte CDčka což je mi fuk bo těch CD her je fakt málo ;). Ted tak přemejšlim, že bych jedno PSko prodal :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts