Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno

to jimmotep:ufff,tvoje cestina je vazne "super" :lol:

ja sem hral nejvic(bral sem si ho do kazdyho turnaje proti kamosovi :D) :Lee Chaolan-jednak je kruty to brneni v tuningu a svinsky je jak chyta nohama,a jeste dalsi veci,celkem jednoduchy comba a da se na ne celkem lehce navazovat(ale neumim tekkena jakoze nejak moc extra...)

pak je to king,za toho sem hral vzdycky rad pac je to kruty ze to je wrestler :D

pak rozhodne: Steve Fox,to je proste zabijak :D

co se tyce Lili:ta ma dost brutalne rychly a silny comba,ale ja to s ni moc neumel ale nahodny mackani tlacitek staci (:lol:)

pak je to devil jin-mam rad jeho magorskej smich kdyz vyhraje :cheesygrin:

a nakonec to je asi Raven,fakt zabjak :D

Odesláno

Teď sem se vrátil ze školního výletu , hráli sme tam pořád tekkena , jeden den se nám povedlo hrát 210 battle po sobě :D Přesvědčil jsem se, že Lili je asi jedna z nej , protože dokáže dát 70% HP když protívník leží na zemi , resp. letí ve vzduchu celkem jednoduše, lil je asi jedinej char kterým zvládnu porazit hworanga ...

Odesláno
to jimmotep:ufff,tvoje cestina je vazne "super" :lol:

ja sem hral nejvic(bral sem si ho do kazdyho turnaje proti kamosovi :D) :Lee Chaolan-jednak je kruty to brneni v tuningu a svinsky je jak chyta nohama,a jeste dalsi veci,celkem jednoduchy comba a da se na ne celkem lehce navazovat(ale neumim tekkena jakoze nejak moc extra...)

pak je to king,za toho sem hral vzdycky rad pac je to kruty ze to je wrestler :D

pak rozhodne: Steve Fox,to je proste zabijak :D

co se tyce Lili:ta ma dost brutalne rychly a silny comba,ale ja to s ni moc neumel ale nahodny mackani tlacitek staci (:lol:)

pak je to devil jin-mam rad jeho magorskej smich kdyz vyhraje :cheesygrin:

a nakonec to je asi Raven,fakt zabjak :D

Jak uš jsem někde psal jsem dyzlektik čeština mi dělá problém

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu