Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Za které postavy hrajete v Tekkenovi ?

BManix

Recommended Posts

Takže:

King-lybý se mi jeho styl a má dost silný ůtoky

Craig Marduk-je sice docela pomalej ale podle mně má snat nejsilnější ůtoky ve hře a kdyš se s nim naučíte hrát tak ty comba stojej za to :)

Marshal Law-jedna z nejrychlejších postav ve hře+ty jeho výkřiky stojej za to :cheesygrin: HVOJA

No nic já du hrát:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

to jimmotep:ufff,tvoje cestina je vazne "super" :lol:

ja sem hral nejvic(bral sem si ho do kazdyho turnaje proti kamosovi :D) :Lee Chaolan-jednak je kruty to brneni v tuningu a svinsky je jak chyta nohama,a jeste dalsi veci,celkem jednoduchy comba a da se na ne celkem lehce navazovat(ale neumim tekkena jakoze nejak moc extra...)

pak je to king,za toho sem hral vzdycky rad pac je to kruty ze to je wrestler :D

pak rozhodne: Steve Fox,to je proste zabijak :D

co se tyce Lili:ta ma dost brutalne rychly a silny comba,ale ja to s ni moc neumel ale nahodny mackani tlacitek staci (:lol:)

pak je to devil jin-mam rad jeho magorskej smich kdyz vyhraje :cheesygrin:

a nakonec to je asi Raven,fakt zabjak :D

Odkaz ke komentáři

Teď sem se vrátil ze školního výletu , hráli sme tam pořád tekkena , jeden den se nám povedlo hrát 210 battle po sobě :D Přesvědčil jsem se, že Lili je asi jedna z nej , protože dokáže dát 70% HP když protívník leží na zemi , resp. letí ve vzduchu celkem jednoduše, lil je asi jedinej char kterým zvládnu porazit hworanga ...

Odkaz ke komentáři

Law, Paul, Kazuya, Steve, Hwoarang, Lei, Feng, Bryan, Bruce, Raven, za tydle to umím nejlíp se všema Tekken Lord (Tekkena hraju 7 rokem takže si myslím že to už docela umím) za Yoshimitsua to moc neumím ale baví mě za něj hrát

Štve mě Eddy, Lili, Jack-5, Roger Jr., Nina, Anna, Lee, Julia, a medvěd

Odkaz ke komentáři

to jimmotep:ufff,tvoje cestina je vazne "super" :lol:

ja sem hral nejvic(bral sem si ho do kazdyho turnaje proti kamosovi :D) :Lee Chaolan-jednak je kruty to brneni v tuningu a svinsky je jak chyta nohama,a jeste dalsi veci,celkem jednoduchy comba a da se na ne celkem lehce navazovat(ale neumim tekkena jakoze nejak moc extra...)

pak je to king,za toho sem hral vzdycky rad pac je to kruty ze to je wrestler :D

pak rozhodne: Steve Fox,to je proste zabijak :D

co se tyce Lili:ta ma dost brutalne rychly a silny comba,ale ja to s ni moc neumel ale nahodny mackani tlacitek staci (:lol:)

pak je to devil jin-mam rad jeho magorskej smich kdyz vyhraje :cheesygrin:

a nakonec to je asi Raven,fakt zabjak :D

Jak uš jsem někde psal jsem dyzlektik čeština mi dělá problém

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu