Guns-player Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 no já bych spíš bral Skype+handsfree, to psaní na PSPčku (bez tý klávesnice za několik desítek dollarů) bude asi dost zdlouhavýýýý... JJ myslim si to samý, bez klávesnice, kterou má asi tak 1/100 bych se moc nechytal. Skype ten chci už hodně dlouho... snad někdy jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 ICQ na PSP je zde http://pspsony.webgarden.cz/programy-do-psp to nevíte???:idea:Akorát mě to nejde.:?Když to někomu půjde napište co stím beztak to bude omezený fw nebo kernelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 plz lock ... tohle se tady resilo nejmin 10 x a navic tenhle thread je 2 roky stary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Zdravim, Já ICQ už na psp mam. jedu přes WWW http://www.ebuddy.com/psp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiefell Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Zdravim, Já ICQ už na psp mam. jedu přes WWW http://www.ebuddy.com/psp/ hm hezké, připojil sem se tam, a už se v PC nenapojim na icq ale jinak fakt dobrej web :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 hm hezké, připojil sem se tam, a už se v PC nenapojim na icq ale jinak fakt dobrej web :thumbup: ehm, je to trochu tvoje blbost, ja bych se na takové stránky nikdy nepřipojil a tomu uživately :bann: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominko52 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 hej kluci sice nevim jak vi ale ja mam icq v psp...na youtube je nato aj navod....dajte si do search:icq on psp a mate mne to ide pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 :psp:Jinak icq pro psp je afkim a když budeš hledat tak to myslím i tady na fóru najdeš:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Jo icq do PSP je tady na forum, ale me moc nevyhovuje. Lepší je určitě skype na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafis Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Ma nekdo icq na psp?Ja si mysli ze by to bylo husty mit icq na psp ale nevim kde ho sehnat a nevim vubec jesli to jde poradte nekdo jestli vite! :lol: Ano jde t oale musiš mit pripojeni na wifi a program jse menuje AFKIM a je tam icq yahoo atd ozvy se na icq 397853794 a ja ti ho poslu (Vklada se do PSP/GAME):psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Návod a download na afkim najdete zde. Jinak musím říct, že Afkim je fakt jen pro "rychlé" účely na icq - například, jen abyste se domluvili s kamarádem v kolik hodin se sejdete venku to stačí, a nechce se vám jen pro to zapínat PC. Afkim je taky hodně nestabilní! Obvykle běží nejlépe na PSP Fat s jádrem fw 1.5 ale ani tak není kdo ví jak skvělý. Občas vypadává a musíte restartovat PSP - vlastně nemusíte, on se dokáže sám vypnout :-D. Texty jsou moc omezené a taky chybí širší možnosti nastavení. Na psaní si však zvyknete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Na PSP se muzes alespon pripojit pres Wi-Fi, coz nektere mobilni telefony neumoznuji (muj treba jo :D). Prenosova rychlost by tak byla lepsi, psani zase pomalejsi. Ale uvital bych ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Pro mě nejlepší volba jak mít icq na psp je emulátor javy PSPKVM a přes něj spouštět Jimm + nastavení originální klávesnice psp. Ta co vytvořil danzel myslím (je v Afkimu) + ta co je normal v pskvm mě silně nevyhovovala. Jimm funguje stejně jako na mobilu - statusy,smajlíci .atd jediná chybka je v psp, že nepodporuje cz diakritiku,takže jimma v eng a lidi vám musejí psát bez háčků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 je jeden program na to...ae uz ho nemam:D ae bylo to dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Zkuste tohle hoši, nepotřebujete flash... Tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 když se tady bavíte o internetových icq tak taky je dobré www.ebuddy.com/psp :) EdiT:Nevšimnul jsem si že ebuddy bylo řečeno v minulé stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Já mam ICQ v PSP a jsem s ním spokojen. :) Sice píšu trošku pomalejc, ale to se časem vychytá. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 myslíte že ten ebuddy jde i vps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 myslíte že ten ebuddy jde i vps3? Skus a uvidíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 ja ho mel je to na nic,pise se tam pomalu prichzi zpravy ti chodi pomalu atd... to uz radsi ten skype co tam je ale ten sem nezkousel tak nic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotAr Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 nejvic bych bral icq :-) takovy to zapnuti "ajska" ve škole kde máme wifi..mmm to by bylo dost dobrý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 m.ebuddy.com normálně na to vlez přez prohlížeč, jedu už na tom tejden, a jede to nádherně. Dá se tam zapnout víc modulů, od MSN, přez yahoo a ICQ, až po facebook :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tak dÍky ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 myslim ze by to slo, vsechno je napsany tady http://www.zazennudu.estranky.cz/clanky/sony-psp---aplikace/icq-do-psp_afkim-v3_2_ jueste sem nezkousel, ale mohlo by to bejt neco na motiv meebo.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Ano afkim normalne funguje, navod na nej je myslím i někdy zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.