wrout Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Tak se snažim vypalit novyho race drivera na DL Giga Master. Uz jsem to vypalil 3x a pokazdy je to necitelny. Myslite ze to dvdckama nebo hrou? zatim sem vyplaoval jen na Verbatimky a vse OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Tak se snažim vypalit novyho race drivera na DL Giga Master. Uz jsem to vypalil 3x a pokazdy je to necitelny. Myslite ze to dvdckama nebo hrou? zatim sem vyplaoval jen na Verbatimky a vse OK. a vypaloval si jak si měl? přes soubr .dvd ?!?!? nebo jenom iso? a přes jakej program?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 a vypaloval si jak si měl? přes soubr .dvd ?!?!? nebo jenom iso? a přes jakej program?? Vypaloval jsem tak jako vzdycky. s .dvd, 2,4x rychlosti v clone cd. Prave ze mi vsechny pred tim jdou v klidu.l jen sem ted koupil giga master a to nefunguje. me spis zajma jestli by to mohlo bejt imagem nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Vypaloval jsem tak jako vzdycky. s .dvd, 2,4x rychlosti v clone cd. Prave ze mi vsechny pred tim jdou v klidu.l jen sem ted koupil giga master a to nefunguje. me spis zajma jestli by to mohlo bejt imagem nebo ne. zkus imgburn a co nejpomaleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 naj dvd co su tak verbatim...tie su vzy a vsade citatelne...a este ked napalujes nepouzivaj nejake aplikacie alebo jednoducho nezatazuj pocas napalovania pamat...zbytocne ti to len doyebe dvd...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Giga Master je ten největší sht :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 a pouzzivas DVD+R DL ? (pluska) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 gigamastry zahod, udelal sem jednou stejnou chybu. vsechny budes mit v xboxu necitelny (10 z 10ti v mem pripade) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Tak to je blby no:). dik za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 dej to reklamovat ja reklamoval imation to je taky sht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 tak jsem to vypalil na Verbatim a krasa => giga master = phuj phuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wrout
Tak se snažim vypalit novyho race drivera na DL Giga Master. Uz jsem to vypalil 3x a pokazdy je to necitelny. Myslite ze to dvdckama nebo hrou? zatim sem vyplaoval jen na Verbatimky a vse OK.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts