Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Tak co? Už jste hráli tuhle novou pecku od CODEMASTERS? jak se vam libi? Ja za sebe muzu rict ze uz dloho sem tak dobry zavody nehral...... Mam otazku.....existuje v tyhle hre nitro? jestli ano, tak jak ho zapnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 mam na xbox jenom demo podle mne zadna slava ale vsichni rikaji ze plna je lepsi tak nevim. no já tomu dava 4/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 na xbox po forze asi nejlepší auta (driver:a já ti to řeknu taky,plná mi přijde MNOHEM lepší než demo,nevim proč ale demo mě taky nevzalo,plná je bomba) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 vcera se to objevilo na torrentu a ten pomer S/P 2,492 18,975 :lol: jinak fakt supr hra, ja ji chci jenom kvuli driftum :D yea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Až stáhnu a vyzkouším, tak se podělím s názorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 výborná hra takhle dobrý závody jsem dlouho nehrál takhle by mněli vypadat prostreety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Tak co PCkáří, nedáme závodní kláni po netu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Pokud je tady mezi vámi nějaký zkušený a dobrý jezdec v Race Driver:GRID, možná bych mu mohl zařídit,aby se stal členem mezinárodního multi-gamingovégo clanu,který je v GRIDU nejlepší. Jedná se o Team BEER a jsem jeho členem v GRID sekci. Kdyžtak se mi ozvěte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Kdyby se mi furt neprehrivala grafika (restart PC) tak bych do toho sel :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Tahle hra je fakt narez, 99%, 1% obtiznost nekterych zavodu :) je to fakt bomba hra, teda na x360. Opravdu realny pocit ze hry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Na pc taky, ale prisel sem na to až včera. Když sem zapnul hru tak sem hned vypel traction control a bylo to strasne tezke, ted to mam to mam na ON a brake assis vypnutej a fakt narez. Jinak jak ste už daleko? Ja už mam otevrenou i Global za 1.000.000 reputace. Kdybych nemel dosranej zdroj tak sem na konci behem dne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Ale jo parádní gameEska ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Je to super hra, skvělá grafika, prostě nejlepší auta co jsem kdy hrál, kam se na to hrabou NFS a podobný kraviny.. Na klávesnici, ale skoro nehratelný. Hraju na Xbox 360 Wireless Controlleru for Windows a je to dost lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Určitě výborny auta povedly se jak na PC tak jsem je ozkusil i na x-360. Kam se hrabe naivní NFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midaR Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 GRID je Bomba. Po projeti jsou bonusy. např.NITRO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 prijde mi jako nejlepsi zavodni hra ale docela mne stve ta obtiznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 mě obtížnost až tak nevadí ale souhlasím z D@v3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Tak uz jsem si taky zahral tuhle gamesku na notasi a musim rict ze je to bezvadna zavodka proste bomba fakt poradna hra akorat ta obtiznost noo ale i na to se da zvyknout podle me GRID krok kupredu v zavodkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Mám takovej problém s touhle hrou ... Stahnul sem si ji , naistaloval cracknul , 2 krát kliknu na ikonu , a hra se nesputi ... nevím proč :( Muj PC : Ramka 4 GB , Grafika GeForce 8800GT , Procák 4x 2400 GHZ prosím poraĎte , zkoušel sem i Patch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts