brians Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Sháním už delší dobu nějaký dobrý trainer , který mi umožní pomocí nějaké klávesové zkratky přeskakovat boje proti bossům nebo se vyhýbat střetům např.padajícího se balvanu apod... Nevíte někdo kde bych si ho mohl stáhnout??? Díky za odpověď:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 bez Bossů nebo rychloklikacích sekvencí ta hra neni o ničem.......trainer je jen pro lidi který ta hra prostě nebaví a stejně většina těch trainerů nefunguje :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 většina trainerů funguje to zaprvé....ale jen blbci používají trainery ....lol kazit si zážitek ze hry....mě potěš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Dante mno jako zkoušel sem jich asi 50 a 1 fungoval :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 JJ jenže mě kyksnul hardisk a hru vše je pryč, tak bych to nechtěl hrát zase od začátku. A nějak to urychlit, abych se dostal do lokací dřive kde jsem před tím skončil, než abych čekal nějakých zase 14 dnů jestli se tam vůbec dostanu. A ty boje s těmi bosy taky nejsou snadné, proto jsem nejvíce času trávil u nich.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts