Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 007, BiA, TR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Prince nebo Tomb:Ridera(vypadá dobře).GTA ne GTA bylo.No dobře ta bondovka by taky nebyla špatná.Když to říká primátor. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 MX vs ATV unleashed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 Worms, King-Kong nebo Prince of Persia...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2006 :) asi by stejně bylo nejrozuměnjší vytvořit hlasování, na těch páru stránkách už se nahromadilo hodně návrhů a rozhodovat se mezi nimi ? no nevím, nevím.Kařdopádně stačilo by hlasovat do do těch 6sti her vybírat co tu jsou nejvíce zmiňované.Každý přece jenom řekne víc jak jednu hru, tak je to tak trochu problém ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2006 Chtěl bych tam king konga nebo pro evo ale obě tyhle hry už sou na cestě :-) a proto bych tam uvítal SSX on tour nebo Dynasty Warriors nebo toho Prince . Ale jinak by mě nevadila jakákoliv hra ;-). (kdybych vyhrál) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2006 ňák nechápu že je tu registrováno 1200 lidí ale hlauje do ankety 24? to vás ostatní nezajímá o jakou hru budete hrát?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2006 ňák nechápu že je tu registrováno 1200 lidí ale hlauje do ankety 24? to vás ostatní nezajímá o jakou hru budete hrát?? Taky jsem si řikal jak je tohle možný, asi všichni pařej ISO tak je jim to fuk :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2006 asi jo, ja mam svoje PSP od vanoc a krome HM a ISO her(to sou spis dema v ISO) na 32mb mam zatim originalku a nejak zetim nemam touhu hrat ISO hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2006 já psp nemám dlouho asi od srpna ,ale mě by se líbila nějaká střílečka jak je hra na ps2 the getaway, kdyby taková nějaká byla na psp taková by se mi líbila, persky prync taky není špatná ,ale mě se líbi hry střílečky , sportovní hry , závodní , adventury atd. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 no já nevim, já měl Prince of Persia na PS2 a moc mě to neoslovilo, mám rád střílečky tak jsem pro Bonda, mnohem radši bych tu viděl Wormsy, ale ty bohužel ještě nejsou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Dal jsem hlas StarWarsum, pac Prince mam vsechny 3 na PC a PES5 se mi uz na mem PSP nejaky ten patek prohani....vlastne ode dne vydani v CR :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Březen 3, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 Z 11 hlasama vyhrala hra From Russia with Love, takze o tuto hru budete soutezit v dalsim cisle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 huráá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 A jak to vypadá, PLS nějakej stručnej popis :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 dobrý....teďka už jen vyhrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 A jak to vypadá, PLS nějakej stručnej popis :lol: mrkni sem http://www.gamespot.com/psp/action/fromrussiawithlove/index.html?q=From%20Russia%20with%20Love tady máš popis, screeny apod :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2006 aha ja se zeptal v PSPgamer 2 jaka hra tam bude a ona je to from Russia with love tak to je dobréééé tuto hru jsem chtěl kupovat tak teď jen doufat že vyhraju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Březen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2006 Prince eeee , WORMS a PES5 tak bych to taky viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 ja bych bral Monster hunter freedom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 ja bych bral Monster hunter freedom :lol: :lol: Tato anketa bola spustena 24 Unora 2006 takze hlasovat je uz zbytocne. :wink: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 ja bych bral Monster hunter freedom :lol: :lol: Tato anketa bola spustena 24 Unora 2006 takze hlasovat je uz zbytocne. :wink: :DLOl taky na to ted koukam, sakra nepioste sem nic at uz to nadobro zapadne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Dal bych tam ještě Tony Hawk's Underground 2 Remix (PSP) -> sice ho mám,ale je to dobrá hra tak aby ho měl ještě někdo...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 dejte SUPER MEGA CENU GTA VICE CITY :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Výherce si bude moct vybrat, pokud bude chtít GTA: VCS, dostane ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts