ozon Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Hele, nevíte, jak mám otevřít soubor 7Z(Píše mi to:Archiv má bud neznámý formát nebo je poškoze, ale mám nejnovějsí WinRar a 7-Zip) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Co mě napadá je, žes to blbě stáh. Nedokončil nebo tak. Nebo nemáš všecky party. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Co mě napadá je, žes to blbě stáh. Nedokončil nebo tak. Nebo nemáš všecky party. To bych neřek, protože mě to hlásí u 7 her a Rarka, který sem stahoval s tím dou ormálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 nestahujes to pres nejaky download managery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 nestahujes to pres nejaky download managery? Ne, normálně přes CZShare, a v čem to votvíráte vy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 pokud to nejde přes 7zip ani WinRAR tak je to prostě špatně stažený..se občas stane....zkus to stáhnout znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 pokud to nejde přes 7zip ani WinRAR tak je to prostě špatně stažený..se občas stane....zkus to stáhnout znova Ale mě to nejde u všech her, co sem zatím stáh, to je divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Tak máš blbej 7zip a/nebo winrar :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Tak máš blbej 7zip a/nebo winrar :D A jaký máte verze já WinRar 3.71(ale neregistrovanej a píše to, že si to mám zakoupit) a 7-Zip 4.57 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 A nemohli byste mi dát někam 100% vozkoušenou věc v 7-Zipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Edituj, nedělej doubleposty. Všechny věci od marka_2080 co jsou 7zipy mi fachčily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 No a právě vod něho to stahuju z CZShare, jo a mimochodem neznáte nějakej program, kterej udělá, že když tam nahážeš linky na CZShare, do rána to máš stáhnutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 ozon: Flashget...das do profi, tam jak mas tu stranku s odkazama na CZSHARE v tvym uctu, tak na to kliknes pravym(na jeden odkaz) a das tam kopirovat odkaz do schranky a pka jenom nakopirujes do Flashgetu...ale jeste musis v nastaveni dat, aby se ti stahoval vzdy jenom jeden link(nebo jak chces) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 ozon: Flashget...das do profi, tam jak mas tu stranku s odkazama na CZSHARE v tvym uctu, tak na to kliknes pravym(na jeden odkaz) a das tam kopirovat odkaz do schranky a pka jenom nakopirujes do Flashgetu...ale jeste musis v nastaveni dat, aby se ti stahoval vzdy jenom jeden link(nebo jak chces) A kde ten Flashget najdu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 pokud jsi nejak manipuloval s jmenem souboru a jeste mel ty cisla jak jsou "001". Tak to pak blbne takze ti doporucuju to opravdu stahnout jeste jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 treba na stahuj.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozon Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Opravdu, hrozně mě blbne CZShare asi se to pokusím stáhnout přes FlashGet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ozon
Hele, nevíte, jak mám otevřít soubor 7Z(Píše mi to:Archiv má bud neznámý formát nebo je poškoze, ale mám nejnovějsí WinRar a 7-Zip)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts