NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Fachčí vám někomu na Slimku přes eLoader Time Baby v15d? Mě to furt píše: couldn't load EBoot code: nějaký číslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 na slim VUBEC nefunguje,nechapu proc to nechtej udelat pro 3.xx kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 mě to taky nejde, kdyby to udělakli pro 3.xx kernel udělali by líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Mě došlo, že to nefachčí na slim, proto jsem to zkusil přes ten eLoader, a taky nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 co to zkusit pžes Timemachine ? ...tím by to mělo jít určitě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Kvůli nějakejm kecajícím hodinkám se nebudu sr*t s timemachine :D A hlavně bych tomu timemachinu musel rozumět. Jsem na ten tutoriál akorát čuměl jak debil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.