Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kabel

skace

Otázka

Tak kupuju XBOX elite a chci ho zatím připojit k monitoru se vstupem DVI

Takže se mi jedná o to, jestli to jde propojit například tímto kabelem:

http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-dvi-hdmi-dvi-d-m-hdmi-m-stineny-single-link-5m-d65989.htm

A ještě mě zajímá, jak se 720p zobrazí na tom 1280*1024 monitoru? Jako širokoúhlý film (nahoře černo, dole černo), nebo se to roztáhne na výšku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Díky moc - ještě - dá se hrát Forza 2 bez volantu, a jak dobře, popřípadě jakej volant byste doporučili

A ještě dotaz - jak se napojuje audio?

Co všechno je za možnosti, jak zapojit 5.1 repro?

Asi je bláhová myšlenka připojení 5.1 sluchátka z PC?

////Používej edit.Děkuji.Jirka71

Odkaz ke komentáři

• 0

Problem s tím kabelm co jsi si vybral je ten, že xko bude přes HDMI posílat i zvuk a nedostaneš ho z něj. Skoro bych ti doporučil pořídit si origoš VGA kabel (dá se sehnat třena na czechcomputeru za rozumný peníze). Kablík má přímo zvukový výstup na 3,5 jack a v konzoli můžeš nastavovat téměř libovolné rozlišení a aspekt (já třeba jedu na 1280*1024 tj, 5:4). V balení je i dedukce na 2x cinch pro zvuk a gender changer na připojení klasickejh D-SUB kabelů (samotnej kabel končí D-SUB, takže je potřeba kabel D-SUB - DVI samec,samec).

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim, treba sem to blbe pochopil, jaka je nejlepsi moznost propojit xbox s wide monitorem 1680*1050 ktery ma vstup DVI a pc bednicky?

lepsi bude kdyz poslete primo link, moc tomu nerozumim..

Muj monitor je tento:http://www.alza.cz/lcd-panel-lg-flatron-l226wtq-pf-cerny-d84491.htm

diky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu