ice22222 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Hmm, tak me ne. Vzdycky to hodi cernou obrazovku po tech prvnich uvodnich kecech. ISOa dou, jakto..? zkontroluj si v RECOVERY jestli mas aktivovany plugin... uz nekolikrat se mi stalo ze se mi sam deaktivoval... nevim proc to dela a ISO soubory dou protoze je to CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 zkontroluj si v RECOVERY jestli mas aktivovany plugin... uz nekolikrat se mi stalo ze se mi sam deaktivoval... nevim proc to delaa ISO soubory dou protoze je to CFW vsechno sem aktivoval i deaktivoval, furt to samy. Nevzpomenes si jakej? Tee bych tam nejraci vratil zatky M33... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 vsechno sem aktivoval i deaktivoval, furt to samy. Nevzpomenes si jakej? Tee bych tam nejraci vratil zatky M33... popsloader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 :roll: najhorší fw co som kedy mal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 vsechno sem aktivoval i deaktivoval, furt to samy. Nevzpomenes si jakej? Tee bych tam nejraci vratil zatky M33... a vypnes a zapnes u toho vzdy PSP? protoze jestli to nastavujes z XMB z tlacitka select na ktere sis mohl recovery nastavit tak z tama musis jeste vypnout a zapnout PSP a pokud nepomuze ani to tak drz pri zapinani R... snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Uz sem to rozjel, ale byla to mrdacka. Recovery z XMB nikdy nezapinam, pokazde pri zapinani PSP. Hodil sem tam nak ten popsloader, upravil ty radky v tom textaku a pri zapinani PSX sem drzel to R. Tam sem v tom pop seznamu vybral jedno z tech poslednich a slo to. Jeste to ale blbo ta hra, zasekavala se tak sem v Recovery nastavil to Game folder homenrew z 1.50 kernel na 3.95 a snad to funguje v pohode no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Uz sem to rozjel, ale byla to mrdacka. Recovery z XMB nikdy nezapinam, pokazde pri zapinani PSP. Hodil sem tam nak ten popsloader, upravil ty radky v tom textaku a pri zapinani PSX sem drzel to R. Tam sem v tom pop seznamu vybral jedno z tech poslednich a slo to. Jeste to ale blbo ta hra, zasekavala se tak sem v Recovery nastavil to Game folder homenrew z 1.50 kernel na 3.95 a snad to funguje v pohode no to byly slozitosti co... me to jelo hned.. ale u kamose to delalo stejny problem jak tobe... taky sem ho resil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.