Gladiator Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 cau hrajete nekdo tu hru po netu? Ja kdyz si napisu nick a heslo a dam done tak mi to napise This handle not recognised with this pasword. If you continue expericing problems please contact Customer Service. Nevite co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 to znamena ze najprv by si si mal ten nick zaregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Prosinec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 aha a jak to zaregistruju? Ve hre to nemuzu vubec najit nemuzete mi nekdo pls pomoct nekdo kdo tu hru parite pres net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jj mam stjnej problem jak to funguje prosim poradte kdyz poradite dam 500pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 zahrajte si multi v logans shadow tam je to bez problémů dáte create a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 hm to je super prave jse vysypal kos!!!!v pc kde logans bylll!!!!neni to k nastvani! to fakt nikdo nevite ja tu hru stahoval prez noc a nechce se mi ji mazat ale jestli fakt nikdo nevite dam v pc obnoveni na vcera a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gloomen Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 cc, ja nevim kde mam sehnat "Network access code" kdyby nekdo vedel tak reknete ale specha to tak prosim piste:( diky moc:(... :( lidi prosim poradte .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Já hraju Syphon Filter po netu... Bez problému... Zadáte jméno, heslo a vytvoříte to... Nic víc... :D Občas to napíše chybu, tak zkuste dát jiný jméno nebo heslo... zkuste dát heslo s nějakými čísly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.