lahve Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Hej vim s tim "čertem" .Musis tam jit se zazrakem dešte nevim proc ale musis a když ten miracle budes mit tak se to proste rozjede a už normalne bojujes. Jo jinak hra supr akorad jsem se sekl na 80% težke... No jo, ale kde ho vezmu? Opakuju pořád asi osm lokací dokola, zkoušim vstupovat při různým počasí jako to bylo v jedničce a z nikoho miracle nevypadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 myslim ze rain miracle dostanes z hunting mise zkus hledat ptaka kterej ma nejaky zajimavi zbarveni (jinak zbarven nez ostatni) toho zabi a mel by vypadnout nebo jeste jedna moznost ze vypadne z bosse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 myslim ze rain miracle dostanes z hunting mise zkus hledat ptaka kterej ma nejaky zajimavi zbarveni (jinak zbarven nez ostatni) toho zabi a mel by vypadnout nebo jeste jedna moznost ze vypadne z bosse Projíždim už postý všechno, zabíjim divný ptáky a nic spešl nevypadne. Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 hej lidi nevite jak pres misi s tou hvezdou jak se tam objevi ta cerna a zacne tu druhou dohanet pak je jen mission failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 hej lidi nevite jak pres misi s tou hvezdou jak se tam objevi ta cerna a zacne tu druhou dohanet pak je jen mission failed Jo tam sem se taky zasekl pak sem zjistil: Musis ji chvili doprovazet cca 15sec pak zastav ona taky zastavi staci mackat proste obranu a nechat ji vykecat a pak ti hodi kometu a je konec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Jo tam sem se taky zasekl pak sem zjistil:Musis ji chvili doprovazet cca 15sec pak zastav ona taky zastavi staci mackat proste obranu a nechat ji vykecat a pak ti hodi kometu a je konec.... hele, ale kdes sebral ten první miracle? lítám pořád všude jako blázen a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 hele, ale kdes sebral ten první miracle? lítám pořád všude jako blázen a nic... Uz si to nepamatuju ale asi z neakyho ptaka nebo z totemu fakt nvm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Musis počkat než v prvni hunting misi přestane pršet!! A obeví se tam takovy TOTEM viz obrazek" A pak stači jenom mačkak popořade co tam je a pak z toho vyjde ten miracle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Musis počkat než v prvni hunting misi přestane pršet!! A obeví se tam takovy TOTEM viz obrazek" A pak stači jenom mačkak popořade co tam je a pak z toho vyjde ten miracle. no jo, totem, ten mě nenapad, zkusím to. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 JO lidi když jsme u toho radědí ,,,, nevyřešil jsem třetí misi (je to tak jak je tam ten patapon s tema činkama jak to vzpira) nemužu se dostat přes ty děla ktere porad stříli . muzu do nich pražit jak chcu a ty stěny se ne a ne rozbit . Nevi někdo? byl bych rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 hej petrzelka kdde jsi vzal ten screen s english slovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Našel jsem ho na google ale to je myslim ž pataponu 1 , mě šlo akorad o to abych ukazal ten totem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 JO lidi když jsme u toho radědí ,,,, nevyřešil jsem třetí misi (je to tak jak je tam ten patapon s tema činkama jak to vzpira) nemužu se dostat přes ty děla ktere porad stříli . muzu do nich pražit jak chcu a ty stěny se ne a ne rozbit . Nevi někdo? byl bych rád Jdi k tem delum kdyz nestrili mackej pon pon pata pon jakmile budou gestikulovat strelbu tak mackej chaka chaka pata pon :) a tak dokola oni sami prestanou strilet po urcite dobe vydrzet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Jdi k tem delum kdyz nestrili mackej pon pon pata pon jakmile budou gestikulovat strelbu tak mackej chaka chaka pata pon :) a tak dokola oni sami prestanou strilet po urcite dobe vydrzet! Díiky moc:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 JO lidi když jsme u toho radědí ,,,, nevyřešil jsem třetí misi (je to tak jak je tam ten patapon s tema činkama jak to vzpira) nemužu se dostat přes ty děla ktere porad stříli . muzu do nich pražit jak chcu a ty stěny se ne a ne rozbit . Nevi někdo? byl bych rád vím, musíš pořád útočit a když děla začnou pumpovat, tak se kryj po dobu střelby z děl. Pak zas útoč atd. Musíš ty děla prostě rozstřílet (všechny tři, vysunujou se, když je jedno dělo v prd*li). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Jo diky lidi už jsem to zvladnul ale pořad nemužu udela třetí level tech del ( jak tam střili všechny tři) ale to je jedno . jo a dohral už to už nekdo ? že by jsme mohli udelat dohromady navod pro ostatni..:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Jo diky lidi už jsem to zvladnul ale pořad nemužu udela třetí level tech del ( jak tam střili všechny tři) ale to je jedno . jo a dohral už to už nekdo ? že by jsme mohli udelat dohromady navod pro ostatni..:):) Ja jsem tak ve 3/4 mam tam velkej zasek stim vas ani nebudu zatezovat stejne tam nikdo z vas neni.... Jo byl bych pro navod! Info: Boss 2 ledovy mamut lvl 3 -- Kovar Boss 2 ptak lvl 3 -- ragaspon ten stim hrncem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Mam zasek s Petrzelkou v teto misi kdyby nekdo vedel jak na to urcite napiste.... To kolo ja snad nemozny dat dokonce ani s cheatama sem to nedal.... za tou misi jsou ale maso bossove... :).asi to nebude v sile armady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 mam problem dohraju 1 kolo pak nabehne nahravani a furt se to nechce nacist bezi to treba 10 min a furt nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Tak máš asi stažrnou špatnou verzi. zkus jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 me to delalo i u pataponu 1 a zkousel sem asi 3 verze...proste nabehne loading a takhle bezi klidne hodinu....fakt nwm co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Já taky nevim. mě jednička jede v klidu a 2 sem eště nezkoušel. Zkus třeba update CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 13 February 2009 (9 days left) Source Type: Website Source: game.co.uk Status: confirmed tesite se? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Určitě. Ale měl bych pohnout a konečně dohrát jedničku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Patapon 2 je jistej, na JAP Storu je už demo ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.