Honza222 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 a je velky rozdil mezi patapon a patapon2? Ma to cenu stahovat? No patapon 2 je asi 2x delsi + jsou tam neaky novinky power hrdina, donaseni vajec.... proste vylepsena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj, co mám dělat ve 2 , asi ve 4. misi. Jak mám porazit toho draka(dinosaura) vůbec si nevím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 musíš ho zabít. Brácha se tam taky seknul. Neni to tak těžký. Akorát musíš útočit a když se bude připravovat k útoku tak zahrát chaka chaka pata pon a bránit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 takže když mám evoluci třebas u sekerniku tak tam mam ty tlustochy...takze ptaci jsou trebas u konu bo co?=D nejak sem to nepochopil...s evolu si hraju furt..u osteparu mam kone..dal nic,sekernici- tlustosi,archeri-ty s tema trumpetama bo co to je...podle me jedna z nejhorsich jednotek x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 u tech zakladnich odemknes snad dve ruzny tridy a u ostatnich nic. Yaripon->Kibapon+Toripon Tatepon->Dekapon+Robopon Yumipon->Megapon+Mahopon Na gamefaqs je mapa evoluce a asi tam bude i namalovany kde to odemknes a co potrebujes. jukni tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Potřebuji radu :roll: už sem prošel znovu snad všechny mise a nikdy mi nepadl Adamanman..nevíte z čeho to dropne? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Z těch dinosauřích bossů při staggeru. Ale je hrozně malá šance. Na Gamefaqs sou návody jak farmit věci z bossů. Jukni tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 A jak a kde si mám nechat vytrénovat vojáky? Jsem v levleu 4 zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Jestli si v levelu 4, tak asi eště nemáš Matter-Tree of Life. Tam si pak vytváříš a leveluješ Patapony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 patapon 2 sem pred chvili dohral a zazitky??? skvele hral sem asi mnesic a uz mne to nebavilo a ted uz sem to smazal takze uz po tom asi nesahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Patapon2 jsem hrál tak týden,potom už mně to přestalo bavit.....Grafika nic moc,možností tam taky moc není,ale pro ty co baví loco roco atd,je to dobrá hra,ale tydle hry mně vůbec nebaví a nezaujali mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrenka Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ahoj. uz jsem na urovni Evil at the World Core, ale furt nemam odevreny tu divnou kytku, kovare a hrnec... nevite jak to mam udelat aby mi to slo, jelikoz ta kytka my pak vyhodi ten salat a ten potrebuju pro to abych si mohla udelat vojacky. strom, zvonek a horu uz mam odevrenou ale tam ty ostatni vazne nevim. diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 ahoj. uz jsem na urovni Evil at the World Core, ale furt nemam odevreny tu divnou kytku, kovare a hrnec... nevite jak to mam udelat aby mi to slo, jelikoz ta kytka my pak vyhodi ten salat a ten potrebuju pro to abych si mohla udelat vojacky. strom, zvonek a horu uz mam odevrenou ale tam ty ostatni vazne nevim. diky moc :) Myslim ze ten s tim hrncem a ostetni padaji s bossu lvl 3 treba ten stim sekackem z mamuta ted nevim z jakyho :roll::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrenka Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Myslim ze ten s tim hrncem a ostetni padaji s bossu lvl 3 treba ten stim sekackem z mamuta ted nevim z jakyho :roll::psp: no jo jenze to ja uz jsem vsechno prosla nekolikrat.. a furt me to nejde.. a nepotrebuju k tomu nejakej miracle?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 no jo jenze to ja uz jsem vsechno prosla nekolikrat.. a furt me to nejde.. a nepotrebuju k tomu nejakej miracle?:bash: taky me chybej tyhle tři..:) z jednicky mam zkušenost že padaj z bossu nebo je najdeš na lovech..(většinou takovy specialni..jako třeba když na poušti prší..apod.)..jinak taky nwm..ted se furt seru s misi kde maj tu pohyblivou věž..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 no jo jenze to ja uz jsem vsechno prosla nekolikrat.. a furt me to nejde.. a nepotrebuju k tomu nejakej miracle?:bash: zadne miracle nepotrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Jsem úplně na začátku, jak vyleze ten jeden panáček z lodě, a dělám pořád to chození dopředu (pata, pata, pata, pon) a nechce mě to pustit dál, dělám to pořád dokola, nevíte někdo co je s tim? nejdřív jsem stáhnul patapon 1 ale když jsem to zapnul, tak se to pořád načítalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Jsem úplně na začátku, jak vyleze ten jeden panáček z lodě, a dělám pořád to chození dopředu (pata, pata, pata, pon) a nechce mě to pustit dál, dělám to pořád dokola, nevíte někdo co je s tim? nejdřív jsem stáhnul patapon 1 ale když jsem to zapnul, tak se to pořád načítalo. Zkus treba jen PATA PATA PATA PATA nebo PON PON PON PON Jo ktomu patapon 1 si prehod ve vsh menu selectem na Sony NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Když zadám jinou kombinaci než pata-pata-pata-pon, tak to napíše abych poslouchal rytmus, a když to zadám dobře, tak třikrát popojde a opakuju to znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Když zadám jinou kombinaci než pata-pata-pata-pon, tak to napíše abych poslouchal rytmus, a když to zadám dobře, tak třikrát popojde a opakuju to znovu. Na tu mas video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 dík, nastavil jsem tam to np9960, a tedka už jsem to udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delta2 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 mám jenom házeče oštepů rytíře lukostřelce a ty na koni ale sem v misi jak mám získat další jednotky např. robopony pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 mám jenom házeče oštepů rytíře lukostřelce a ty na koni ale sem v misi jak mám získat další jednotky např. robopony pls Získáš je evolucí rytířů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delta2 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Získáš je evolucí rytířů.... upřesni to pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Doufám ze mi dáš thx.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.