Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Patapon 2

Sim3to

Recommended Posts

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

pic, hraju patapony zatim kratce, ale berou me fest:) akorad sem se dostal ja nevim 8,9 mise. capek s totemem patapony tam ubec nejsou a hned me to hodi fail.nechapu, nekde sem se docet ze se tam musi vyvolat dest ci co ale neprisel sem na to. ta mise se jmenuje gongs trial.pokud me prez tu misi nekdo dostane tak tisicele diky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

hele mam zatim jen jednoho hrdinu a jsem docela daleko. Ty další hrdinové padaj v misích nebo je musim sehnat u toho sutru kde se hraje multiplayer?? protože ty mise jak tam jsou jen ty hrdinové mě vůbec nebaví, takže nevim jestli se tam daj sehnat. Předem dík za odpovědi

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Ahoj, mám problém v 8misi Gong's Trial. Jakmile ji spustim rekne mi to ze neco musim najit na mape Nyokiri Swamp mirace of rain. Tu mapu jsem prosel uz asi 10x a pokazde mi to napise ze tam neco musim najit nevim jak dal...

Jistej si tim nejsem, ale myslim, že je to v takovým tom totemu - prostě jdi do těch bažin Ňokiri a až uvidíš něco, co totem připomíná a má na sobě symboly X, O, [] nebo /\, zastav se před nim a zmáčkni kombinaci, která tam je (v pořadí shora dolů). Totem jakoby povyskočí, a když to tak uděláš několikrát (tušim že asi čtyřikrát), vyskočí ti z něj Zázrak deště a Ka-čingy.

Já jsem se ovšem v Pataponu taky zasekl, i když o trochu dál, takže bych se chtěl taky zeptat. Jsem u mise Jasná hvězda a Černá hvězda (Shining Star and Black Star) a zkrátka se přes ní nemůžu dostat. Zkoušel jsem několik kombinací různejch druhů vojáků, ale vždycky se objevila Černá hvězda, ta Jasná začala utíkat a mě se ji nikdy nepovedlo dohonit (no a jakmile Jasná hvězda zmizí z mapy, prohraju misi). Meden neříká nic, co by mi mohlo nějak pomoct. Nevim, co dělat dál, tak mi prosím někdo z vás, kdo jste se už přes tuhle misi dostali, pomozte.

Odkaz ke komentáři

Já jsem se ovšem v Pataponu taky zasekl, i když o trochu dál, takže bych se chtěl taky zeptat. Jsem u mise Jasná hvězda a Černá hvězda (Shining Star and Black Star) a zkrátka se přes ní nemůžu dostat. Zkoušel jsem několik kombinací různejch druhů vojáků, ale vždycky se objevila Černá hvězda, ta Jasná začala utíkat a mě se ji nikdy nepovedlo dohonit (no a jakmile Jasná hvězda zmizí z mapy, prohraju misi). Meden neříká nic, co by mi mohlo nějak pomoct. Nevim, co dělat dál, tak mi prosím někdo z vás, kdo jste se už přes tuhle misi dostali, pomozte.

Já mám pocit, že před tou misí je mapa na lov. Teď jsem to udělal a už jsem za tou misí jak si se sekl. Musíš jít na lov (Lost Sheep at Bryun Snowfield) behem lovu by se ti měl oběvit takový ( vypadá to jako jako jelen s dvouma nohama :) ). Toho musíš zabít a pak i ty malé co z něho vyskočí. Jako odměna by se ti měl ukázat takový svitek. Ten sebereš a pak by se ti ta mise měla povést (Shining Star and Black Star)... Snad se ti to povede ;). Dyštak ještě písni kdyby neco.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Včera mi přišlo flashlé PSP ... a dneska jsem si stáhl patapon 2 :D no musim říct že toe tak krutě dobrá hra že nemám slov :D ted mi nejde udělat 2 mise ale já to zvládnu :D twl toe prostě úžasná hra :D pon pon pata pon :D:D ježiš ten rytmus toe boží :D

Odkaz ke komentáři

Patapón dvě je opravdu parádní hra; je krásně propracovaná, líp než jednička. Škoda je jenom těch několika záseků; já sám jsem teď na jednom: je to mise At Ground Zero (=,,V epicentru"). Je tam takovej zlej obří Dekapon, a i když se snažim správně střídat PATA PATA a ČAKA ČAKA, po tom, co tam přijde ten strom (ňáká rostlina nebo co to je), tak si vždycky občas vyčaruje několik vojáků a časem mě udolá. Zkoušel jsem už všelijaký kombinace vojáků, samozřejmě bez úspěchu. Nevíte někdo z vás, co jste se přes tuhle misi už dostali, jak na ně?

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Potřebuju radu ohledně tejhle hry.Teď nemůžu udělat jednu misy,myslím že to je tak 5 mise a tam se nemůžu trefit do panáčků co sou moc blízko,protože hážu kopí.Jde nějak ustupovat do zadu ? ďekuji

EDIT: Mise je to Karmen fortress in Usso forest

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu