delta2 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Doufám ze mi dáš thx.... a co ti na ptácích a kouzelníci a ješte megaponi pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ja nevim jak vy,ale sem tuhle hru nepobral...vubec ji nechapu hral sem chvili na zacatku a furt mackat kosticku a kolecko nejak podlle rytmu a dal sem se nemoh dostat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ja nevim jak vy,ale sem tuhle hru nepobral...vubec ji nechapu hral sem chvili na zacatku a furt mackat kosticku a kolecko nejak podlle rytmu a dal sem se nemoh dostat.... Od ceho je youtube? zkus se tam mrknout na neaky videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Butcher Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 pic, hraju patapony zatim kratce, ale berou me fest:) akorad sem se dostal ja nevim 8,9 mise. capek s totemem patapony tam ubec nejsou a hned me to hodi fail.nechapu, nekde sem se docet ze se tam musi vyvolat dest ci co ale neprisel sem na to. ta mise se jmenuje gongs trial.pokud me prez tu misi nekdo dostane tak tisicele diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 docela mě to bavilo víc než jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Super hra. Až na to, že jsem tu první misi nemohl pochopit, ale už pohoda.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovalsky Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 hele mam zatim jen jednoho hrdinu a jsem docela daleko. Ty další hrdinové padaj v misích nebo je musim sehnat u toho sutru kde se hraje multiplayer?? protože ty mise jak tam jsou jen ty hrdinové mě vůbec nebaví, takže nevim jestli se tam daj sehnat. Předem dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Ahoj, mám problém v 8misi Gong's Trial. Jakmile ji spustim rekne mi to ze neco musim najit na mape Nyokiri Swamp mirace of rain. Tu mapu jsem prosel uz asi 10x a pokazde mi to napise ze tam neco musim najit nevim jak dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Ahoj, mám problém v 8misi Gong's Trial. Jakmile ji spustim rekne mi to ze neco musim najit na mape Nyokiri Swamp mirace of rain. Tu mapu jsem prosel uz asi 10x a pokazde mi to napise ze tam neco musim najit nevim jak dal... Jistej si tim nejsem, ale myslim, že je to v takovým tom totemu - prostě jdi do těch bažin Ňokiri a až uvidíš něco, co totem připomíná a má na sobě symboly X, O, [] nebo /\, zastav se před nim a zmáčkni kombinaci, která tam je (v pořadí shora dolů). Totem jakoby povyskočí, a když to tak uděláš několikrát (tušim že asi čtyřikrát), vyskočí ti z něj Zázrak deště a Ka-čingy. Já jsem se ovšem v Pataponu taky zasekl, i když o trochu dál, takže bych se chtěl taky zeptat. Jsem u mise Jasná hvězda a Černá hvězda (Shining Star and Black Star) a zkrátka se přes ní nemůžu dostat. Zkoušel jsem několik kombinací různejch druhů vojáků, ale vždycky se objevila Černá hvězda, ta Jasná začala utíkat a mě se ji nikdy nepovedlo dohonit (no a jakmile Jasná hvězda zmizí z mapy, prohraju misi). Meden neříká nic, co by mi mohlo nějak pomoct. Nevim, co dělat dál, tak mi prosím někdo z vás, kdo jste se už přes tuhle misi dostali, pomozte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Já jsem se ovšem v Pataponu taky zasekl, i když o trochu dál, takže bych se chtěl taky zeptat. Jsem u mise Jasná hvězda a Černá hvězda (Shining Star and Black Star) a zkrátka se přes ní nemůžu dostat. Zkoušel jsem několik kombinací různejch druhů vojáků, ale vždycky se objevila Černá hvězda, ta Jasná začala utíkat a mě se ji nikdy nepovedlo dohonit (no a jakmile Jasná hvězda zmizí z mapy, prohraju misi). Meden neříká nic, co by mi mohlo nějak pomoct. Nevim, co dělat dál, tak mi prosím někdo z vás, kdo jste se už přes tuhle misi dostali, pomozte. Já mám pocit, že před tou misí je mapa na lov. Teď jsem to udělal a už jsem za tou misí jak si se sekl. Musíš jít na lov (Lost Sheep at Bryun Snowfield) behem lovu by se ti měl oběvit takový ( vypadá to jako jako jelen s dvouma nohama :) ). Toho musíš zabít a pak i ty malé co z něho vyskočí. Jako odměna by se ti měl ukázat takový svitek. Ten sebereš a pak by se ti ta mise měla povést (Shining Star and Black Star)... Snad se ti to povede ;). Dyštak ještě písni kdyby neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatality Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 snazim se ziskat ten miracle of rain nebo jak se to jmenuje v Nyakuri, mackam tu kombinaci na tom totemu a nic mi z neho nechce padnout a pritom se ten totem porad rozklada a sklada:roll::roll::roll::roll: nejake rady??:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Včera mi přišlo flashlé PSP ... a dneska jsem si stáhl patapon 2 :D no musim říct že toe tak krutě dobrá hra že nemám slov :D ted mi nejde udělat 2 mise ale já to zvládnu :D twl toe prostě úžasná hra :D pon pon pata pon :D:D ježiš ten rytmus toe boží :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Patapón dvě je opravdu parádní hra; je krásně propracovaná, líp než jednička. Škoda je jenom těch několika záseků; já sám jsem teď na jednom: je to mise At Ground Zero (=,,V epicentru"). Je tam takovej zlej obří Dekapon, a i když se snažim správně střídat PATA PATA a ČAKA ČAKA, po tom, co tam přijde ten strom (ňáká rostlina nebo co to je), tak si vždycky občas vyčaruje několik vojáků a časem mě udolá. Zkoušel jsem už všelijaký kombinace vojáků, samozřejmě bez úspěchu. Nevíte někdo z vás, co jste se přes tuhle misi už dostali, jak na ně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Pořád jsem misi Ground Zero ještě nepřekonal; poraďte mi, prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBoss Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zkus si s sebou vzít toho hrdinu se štítem(teď nevim jak se jmenuje), udržuj mu FEVER a nemůžou tě zabít snad ničim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaozz1468624189 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Potřebuju radu ohledně tejhle hry.Teď nemůžu udělat jednu misy,myslím že to je tak 5 mise a tam se nemůžu trefit do panáčků co sou moc blízko,protože hážu kopí.Jde nějak ustupovat do zadu ? ďekuji EDIT: Mise je to Karmen fortress in Usso forest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ne, zpět už se vracet nedá..nesmíš se k nim dostat moc blízko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FerryAGoster Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Potřebuju pomoci :( ad dělám co dělám nemohu zabít nějakou kytku v 9 misi tuším :( .... pls co mam udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 kytka??? v deváte misi jsou krabové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FerryAGoster Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 jj pak to přeskočí nejaké dvě mise akže asi tak 11 mise .. mam vybité psp akže pak se na to mrknu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FerryAGoster Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Mno ale je tam jakási kytka nbo tak a ja ji nemohu zasahnout ... (vypadá to jako pavouk se šlahounama .. příjde mi to jako kytka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 v ty misi je mlha, potrebujes na to rain miracle (X-XX-XX) jinak toho bosse nemuzes nijak zranit. chm, mam pocit ze ti to ta hra vyslovne rika... chce to cist obcas >_> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 LoL to je crab :D myslíš tutu misi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FerryAGoster Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 aha mě to jako krab nepřipadá xDD jj dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.