dan-dan-dan Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Jasně v pohodě kdyžtak zas písni pokud ještě budu mít v paměti rád poradím nebo to zkusím najít hodně štěstí se zabíjením kytkokrabíků :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 LoL to je crab :D myslíš tutu misi? ja myslim ze mel spis namysli tohle... Centura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Je to možný, ale jako kdytka nevypadá ani jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Mám problém v misi walkthrough: Mission 11 Gong's test zkoušela jsem to hrozně dlouho ale nemůžu se trefit do toho rytmu, a ani jednou, což je trošku divný. Neměl s tím někdo taky problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Mám problém v misi walkthrough: Mission 11 Gong's test zkoušela jsem to hrozně dlouho ale nemůžu se trefit do toho rytmu, a ani jednou, což je trošku divný. Neměl s tím někdo taky problémy? U tohoto comba x xx xx je to docela těžké vybubnovat, musíš to prostě natrénovat a hlavně se podívej na video na youtube kde to tam bubnují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FerryAGoster Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 u toho komba si dej trial a musíš do toho rytmu jak to říká ten týpek ;) ... já se stim aky sek nešlo mi to bubnout :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 neni to tezky... jen ten rytmus je jinej, resp rychlejsi. ve chvili kdy na to prijdes uz je to jednoduchy >_> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Pro mě tahle hra snad neni,páč v Patapon 1 se zasekávám pořád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 se nedivim patapon 1 je celkem těžkej asi nejtěžší z pataponů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Snad jo bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 boží hra jak 2 tak 3 ale jedničku jsem nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Je ve dvojce infrastructure MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 myslim že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.