Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash- Multiplayer

Dzunk

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
když budeš mít nejnovější flash tak se nemusíš bát.

BTW: ty chceš kupovat xbox ? :roll:

jj chci kupovat xko , jen nevim jestli se to vyplati kazdej mesic si platit 500 za flash, nebo se to da nak udelat doma?

já farám s flashem zatím v pohodě:dozey: asi 15her jsem hrál přes net

je dobré mít nejnovější FW mechaniky...a pak stačí jenom stahovat správný hry(to je většina)

a kde to stahujes?

Jde to i tak, že se dá Xbox nachipovat, sice to stojí o něco víc, ale ban ti nikdo zaručeně nedá.

a kde se to da nechat udelat? to mi na to pak proste prijit namuzou za zadnou cenu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
jj chci kupovat xko , jen nevim jestli se to vyplati kazdej mesic si platit 500 za flash, nebo se to da nak udelat doma?

a kde to stahujes?

a kde se to da nechat udelat? to mi na to pak proste prijit namuzou za zadnou cenu?

k tomu live... máš 700kč na 3 měsíce...a to fakt nevím estli se to oplatí...ale tahrát si přes net se někdy hodí:)

já tahám z xbox360iso a z webpunkt a něco málo z fora

Odkaz ke komentáři

• 0

a jak se to dela doma? prototze fakt kazdej pul rok dat 500 se mi nechce. jak to delate vy? samozrejme ze kdyz budu chtit parit nakou hru online stabilne tak si ji koupim na ps3 (pokud to pujde) , ale kdyby nebyla na ps3 bo sem to chtel vyzkouset a pak az treba koupit tak jak to teda udelat abych s co nejvetsi pravdepodobnosti nedostal BAN? protoze to by me strasne stvalo. dik

Odkaz ke komentáři

• 0
a jak se to dela doma? prototze fakt kazdej pul rok dat 500 se mi nechce. jak to delate vy? samozrejme ze kdyz budu chtit parit nakou hru online stabilne tak si ji koupim na ps3 (pokud to pujde) , ale kdyby nebyla na ps3 bo sem to chtel vyzkouset a pak az treba koupit tak jak to teda udelat abych s co nejvetsi pravdepodobnosti nedostal BAN? protoze to by me strasne stvalo. dik

Asi myslel , že si to můžeš oflashovat i doma ...

A Banu se vyvaruješ jak už se psalo tím Stealhem a UG flashe ... ;) Je to jednoduché ...

Odkaz ke komentáři

• 0
romeno: to bych i snad zvladl jen nevim jestli tim rozebranim neztratim zaruku? i kdyz ono kdyz to bude flashnuty uz jednou k to uz je pak asi jedno co?

záruku bys ztratil v tom momentě , kdybys přetrhl plombu ... Ale při Flashi to nehrozí ... A když už je to jednou flashnuté , tak to je jedno , ale když chceš mít větší bezpečí po Multiplayeru , tak jedině víckrát ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu