VaSiL* Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 No podle mě propagace byla dosti velka, byla v časopice a to je hlavni. Aspon jde videt kdo ten casopis pořadne čte, a mě se to vyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak jsem jsi vybral GTA:VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Tak jsem jsi vybral GTA:VCS jo jo spravna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 kurna ale stejne tedka mozna trochu zavidim ale on ji vlastne nepotrebuje :wink: si ji muze stahnout tak proc ji radsi nechat tem kteri nemuzou? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 protože není blbej a může to GTA v klidu prodat za litra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Ach jo, dost me stve ze vyhral ISAr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Ach jo, dost me stve ze vyhral ISAr. ..nekecej..stve te zes nevyhral ty..to jestli to "schrabne isar nebo origac" je sumak :) ..ja bych si taky vybral nakou proflaklou pecku, abych to moh zaparit a posleze za slusnou cenu prodat... ..driv sem si myslel, ze si ty fakt dobry kousky budu nechavat origo do sbirky, ale nak sem od toho upusti a vzdycky vsechno prodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Mno tak malou ucast si vysvetluju MALOU PROPAGACÍ!!!!! 1) V PSPgameru 2) Na fóru (mnohokrát oživovaný topic, kdo sem chodí, ten si prostě musel všimnout) 3) Na Doupěti Zdá se Ti to málo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Mno tak malou ucast si vysvetluju MALOU PROPAGACÍ!!!!! 1) V PSPgameru 2) Na fóru (mnohokrát oživovaný topic, kdo sem chodí, ten si prostě musel všimnout) 3) Na Doupěti Zdá se Ti to málo?! prave ze ta nejvetsi v doupetii je platna az od 20.prosince takze lidi o tom jeste nevi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 WTF? :evil: jaká nula?No jako ani mi neřikejte že sem tam napsal nulu, jak blbec sem se ještě schválně ujišťoval na vašich stránkách že vás je sedum to bude nějakej omy, schválně sem to nenapsal určitě :evil. no fákt většího blbce než sebe sem ještě neviděl, jo a du rozmlátit klávesnici protože to byl nějakej mega překlep, du se podívat do odeslanejch jestli to tam ještě mám jestli sem tam napsal fakt nulu, nevěřim tomu...... EDIT:Tak sem se tam díval, a poslal sem: 1)a 2)b 3)a 4)d Te´d ale nevim jak to je dobře nemám totiž časák nikde uloženej (nekamenujte mě)a nevim jak to bylo dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 WTF? :evil: jaká nula?No jako ani mi neřikejte že sem tam napsal nulu, jak **** sem se ještě schválně ujišťoval na vašich stránkách že vás je sedum to bude nějakej omy, schválně sem to nenapsal určitě :evil. no fákt většího blbce než sebe sem ještě neviděl, jo a du rozmlátit klávesnici protože to byl nějakej mega překlep, du se podívat do odeslanejch jestli to tam ještě mám jestli sem tam napsal fakt nulu, nevěřim tomu......EDIT:Tak sem se tam díval, a poslal sem: 1)a 2)b 3)a 4)d Te´d ale nevim jak to je dobře nemám totiž časák nikde uloženej (nekamenujte mě)a nevim jak to bylo dobře? spravne je: 1) c 2) b 3) a 4) d ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Ja padam smichy...To je LOL LOL a LOL sry :lol: :lol: .Facku za kazdyho :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Ty voe, to mám dost tak a sem na sebe nasranej a dost, sem udělal překlep nebo sem se fakt tak soustředil až sem to napsal blbě........du se zakopat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Hahaha jdi se nadvakrat zakopat :lol: .Ale tak co se stane ale dvakrat mer jednou res :lol: .Priste na nas nervi :lol: :evil: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 co to vlastně bylo za soutěž? vím jen, že to mělo něco společnýho s nějakým časopisem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 sutaz v casopise pspgamer 4 lahke otazky a jeden mohol vyhrat hr na PSP.... is nice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 kdybych nebyl tak línej stáhnout a otevřít ten časopis tak se taky zůčastním:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Hele MorroRe podle mě kecáš ale jestli to je pravda tak by ses měl jít zakopat se mnou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 Gemi nevis kdy by mi ta hra měla prijit ? Už se nemuzu dockat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 a pak mi to vasilek puciiii stejne jak burnoutyyy :lol: :lol: si delam legraci vaso :D :D kdy chces ty burnouty ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 :D :D :D neboj, az budu mit 100% tak ti to pujcim :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAV3N Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 kdybych nebyl tak línej stáhnout a otevřít ten časopis tak se taky zůčastním:) Když to tak čtu, tak nevim nevim s tou spoluprací... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 kdybych nebyl tak línej stáhnout a otevřít ten časopis tak se taky zůčastním:) Když to tak čtu, tak nevim nevim s tou spoluprací... :) Jakože že by se MorroR podílel na PSPGameru no tak to si la eneodpustim lol :lol: to by byla prd*l ty jeho keci v časáku, co takhle napsat Morrore nějakou úvahu? :lol: Je to pravda?Bude něco takovýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.