stormje Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Zdravim, hodlam si koupit Xbox360 a mam par otazek 1. jak je to se zarukou pri flashi xboxu, nekdo pise ze to ztraci zaruku nekdo ze ne.. 2.Jakym kabelem propojim monitor s vystupem DVI a zvuk na pc bednicky.. 3. Je lepsi DVI nebo 15-pinů VGA D-Sub 4. Je potreba HDD na lepsi grafiku u her. Nekde sem cetl ze nektery hry tam ukladaj textury aby byly lip vykresleny.. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 1.ak neposkodis nalepku pri rozoberani zaruka stale plati 2. Xbox 360 VGA HD AV Kábel 3. tie textury robi iba pri GTA 4 ale aj to nie je na 100 % iste ze pomoze HDD..lebo niektorym pomohol inym zas nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Jaky je nejlepsi flash? Iextreme 1.4? Ted me napadlo, kdyz si objedam xbox pres eshop a bude to mit mechaniku HItachi 79 da se to vratit do 14 dnu bez udani duvodu? nebo se da flashnout bez chipu? ////Používej edit.Děkuji.Jirka71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 5, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Nedelej double posty , to tlacitko edit tu neni jen tak :dozey: Jinak nejnovejsi ixtreme fw je 1.41 , ja mam 1.4 a jsem spokojen :D Tohleto s tou mechanikou je dost osemetny , radsi si koupit v kamennym obchode a tam at ti to ukazou :D Ja bych to neriskoval uz z toho duvodu ze to posta rozflaka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Nedelej double posty , to tlacitko edit tu neni jen tak :dozey: Jinak nejnovejsi ixtreme fw je 1.41 , ja mam 1.4 a jsem spokojen :D Tohleto s tou mechanikou je dost osemetny , radsi si koupit v kamennym obchode a tam at ti to ukazou :D Ja bych to neriskoval uz z toho duvodu ze to posta rozflaka :D Tady v tom eshopu http://prodejher.cz mozna budou mit xbox premium za 5990kc coz je dobra cena a pisou tam "Zboží můžete bez uvedení důvodů vrátit do 14 dnů od převzetí a my vám pošleme zpět peníze. Zboží musí být v původním obalu, neporušené a nerozbalené (bez známek používání či opotřebení)! " Ale nekde sem cetl ze kdyz nemam moznost si to zbozi vyzkouset tak to klidne muzu rozbalit a kdyz se mi to nebude libit tak poslat zpatky, ale to se asi jedna jen u obleceni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 5, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 prodejher nikdy :D Precti si je tady o tomto shopu dost rozsahlej topik , penize by ti v zivote nevratily :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 jestli si to koupíš z prodejher tak si blázen :D to už mi ty peníze můžeš rovnou poslat a uděláš líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 na Xboxi doporučuju www.hrejte.cz ... Kvalitní obchod , spokojenost a hlavně ti můžou prodat i Flashnutej , když budeš chtít ... Prodejher.cz jsou jen podělaní podvodníci , prodávaj ty největší sra.ky , co jsem kdy viděl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 na Xboxi doporučuju www.hrejte.cz ... Kvalitní obchod , spokojenost a hlavně ti můžou prodat i Flashnutej , když budeš chtít ... Prodejher.cz jsou jen podělaní podvodníci , prodávaj ty největší sra.ky , co jsem kdy viděl ... Takze staci pozadat o flashnuti a oni ho oflashujou. Proto kdyz se mi znici tak mi musi uznat zaruku, to je dobry:) A jeste mam jednu otazku: da se xbox pripojit k dvema televizim nebo k televizi a k lcd najednou... vyuziti vidim v zavodnich hrach nebo v Halo.. kazdy by mel svuj monitor.. Take sem slysel ze microsoft take dava zaruku? takze teoreticky muzu mit 2 roky zaruku na uctenku u prodejce a po dvou letech se muzu zaregistrovat a muzu mit zase 2 roky zaruku? MOhu pozadat o fotku xboxu bez hdmi? dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Dodava se u premium verze dobijeci kabel na bezdratovy ovladac? nebo si ho musim dokoupit?:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 nedodává .... s tím obrazem by to možná šlo , ale jako jestli myslíš v coop režimu tak to asi ne . Kdybys připojil k jedné televizi xbox přes třeba component a k druhé třeba přes hdmi tak by to jít mohlo ale na obou by byl ten samý obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 takze když si to koupím přes hrejte.cz tak tam musí být to plusko aby byl flashnutej? nebo se jich mám zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin112 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 takze když si to koupím přes hrejte.cz tak tam musí být to plusko aby byl flashnutej? nebo se jich mám zeptat? jj musi tam byt + poznas to i podle ceny je asi o 1000 kc smerem nahoru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stormje
Zdravim, hodlam si koupit Xbox360 a mam par otazek
1. jak je to se zarukou pri flashi xboxu, nekdo pise ze to ztraci zaruku nekdo ze ne..
2.Jakym kabelem propojim monitor s vystupem DVI a zvuk na pc bednicky..
3. Je lepsi DVI nebo 15-pinů VGA D-Sub
4. Je potreba HDD na lepsi grafiku u her. Nekde sem cetl ze nektery hry tam ukladaj textury aby byly lip vykresleny..
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts