medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2008 Zdarec lidi, mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:. A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi. marek_2080: upraven nazev topicu Citovat
0 tombra Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2008 tak jsem doma a koukal jsem na typ mam Samsung WS-32Z40 tady ta je temer stejna http://iobchod.starsolution.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23676 Citovat
0 sasán Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2008 já myslim že to bude v poho ja hraju na xboxu a na stary crt dost blbý telce byl ten obraz přeci jen slušnej i když na lcdcku co mam ted je to 1000 x lepsi mno :) Citovat
0 tombra Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 Big Tony.D tak co ziju v alternativním světě? http://iobchod.starsolution.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23676 je to plasma nebo LCD nebo teda CRT???? Citovat
0 andre06 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 Jen bych měl malou připomínku, když budeš mít dovezený ps3 z ameriky nenastane ti jeden problém? pže podle mě maj v americe zcela jinou rozvodnou síť a tím pádem také jiné zástrčky. Citovat
0 kocurstvo Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 Tak předně, pokud máš na CRT velkou úhlopříčku, bude se ti na ní s PS3kou hrát skvěle. Je pravda, že ve srovnání s hires to nebude ono, ale bohatě ti to stačí. A klučíci, kteří tu psali, že na CRT bude PS3 vypadat stejně, jako ps2 neví absolutně o čem mluví. PS3ku jsem hrál na CRT s cca 60cm úhlopříčkou asi rok a bylo to naprosto v poho. Jo a taky jsem se smál, jak tu někdo psal, že na CRT nerozeznáš černou od šedé... :) To spíš nerozeznáš na LCDčku, které s tím má velké problémy. Pokud si teda budeš pořizovat HD telku, jsi jednoznačně do Plazmy... Ale do nějaké dobré... Panasonic, nebo Pioneer. LG, Sony atd je šmejd!!!! Citovat
0 Big Tony.D Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 Big Tony.D tak co ziju v alternativním světě? http://iobchod.starsolution.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23676 je to plasma nebo LCD nebo teda CRT???? Odkaz nějako nefunguje čéče...a prosím už neodkazuj furt na moje jméno:roll: Citovat
0 huhla Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2008 Odkaz nějako nefunguje čéče...a prosím už neodkazuj furt na moje jméno:roll: Odkaz funguje naprosto skvěle, a nediv se že odkaz hází na tvé jméno, když k tobě mluví:roll: Citovat
0 tombra Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2008 Big Tony.D nechapu proc bych nemel odkazovat na tve jmeno kdyz se to tyka tebe? Chtel bych vedet o jakem to alternativnim svete ve kterem ziju mluvis? Nevim kde muze byt chyba ze ti ten odkaz nejde kdyz mi i huhlovi jde normalne. Zkus na ten odkaz kliknout levym tlacitkem mysi,melo by ti to fungovat :) Citovat
Otázka
medik_cze
Zdarec lidi,
mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:.
A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi.
marek_2080: upraven nazev topicu
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.