medik_cze Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Zdarec lidi, mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:. A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi. marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 tak jsem doma a koukal jsem na typ mam Samsung WS-32Z40 tady ta je temer stejna http://iobchod.starsolution.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23676 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 já myslim že to bude v poho ja hraju na xboxu a na stary crt dost blbý telce byl ten obraz přeci jen slušnej i když na lcdcku co mam ted je to 1000 x lepsi mno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Big Tony.D tak co ziju v alternativním světě? http://iobchod.starsolution.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23676 je to plasma nebo LCD nebo teda CRT???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Jen bych měl malou připomínku, když budeš mít dovezený ps3 z ameriky nenastane ti jeden problém? pže podle mě maj v americe zcela jinou rozvodnou síť a tím pádem také jiné zástrčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Tak předně, pokud máš na CRT velkou úhlopříčku, bude se ti na ní s PS3kou hrát skvěle. Je pravda, že ve srovnání s hires to nebude ono, ale bohatě ti to stačí. A klučíci, kteří tu psali, že na CRT bude PS3 vypadat stejně, jako ps2 neví absolutně o čem mluví. PS3ku jsem hrál na CRT s cca 60cm úhlopříčkou asi rok a bylo to naprosto v poho. Jo a taky jsem se smál, jak tu někdo psal, že na CRT nerozeznáš černou od šedé... :) To spíš nerozeznáš na LCDčku, které s tím má velké problémy. Pokud si teda budeš pořizovat HD telku, jsi jednoznačně do Plazmy... Ale do nějaké dobré... Panasonic, nebo Pioneer. LG, Sony atd je šmejd!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Big Tony.D tak co ziju v alternativním světě? http://iobchod.starsolution.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23676 je to plasma nebo LCD nebo teda CRT???? Odkaz nějako nefunguje čéče...a prosím už neodkazuj furt na moje jméno:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Odkaz nějako nefunguje čéče...a prosím už neodkazuj furt na moje jméno:roll: Odkaz funguje naprosto skvěle, a nediv se že odkaz hází na tvé jméno, když k tobě mluví:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombra Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Big Tony.D nechapu proc bych nemel odkazovat na tve jmeno kdyz se to tyka tebe? Chtel bych vedet o jakem to alternativnim svete ve kterem ziju mluvis? Nevim kde muze byt chyba ze ti ten odkaz nejde kdyz mi i huhlovi jde normalne. Zkus na ten odkaz kliknout levym tlacitkem mysi,melo by ti to fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
medik_cze
Zdarec lidi,
mám možnost si od strýce z USA nechat dovézt PS3+GTA IV za cenu 7800Kč:wohow:.
A tak bych se chtěl zeptat jak to bude vypadat na CRT TV.Stačí mi to jak PS2 protože si chci koupit PS3 i kvůli jeho funkcím.Děkuji za odpovědi.
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.