Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dotaz na aukro.cz

Arcane

Recommended Posts

zdar lidi, dal jsem si na aukro aukci ochipovanýho Playstationu 1 se 60 hrama. měl sem tam napsaný akorát že je ochipovanej a 60 her k tomu a jaký hry k tomu. a po dvou dnech kdyz už sem tam měl zájemce mi to dneska smazali že to je v rosporu s autorskými právy bo co. jak to teda mám prodat? dyt co sem koukal tak tam lidi normálně třeba PS2 dávaj ochipovanou. chtěl bych to už prodat :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok a nebude jim divný že ted to tak v podstatě nenapíšu? nebo na to maj nějaký roboty?

http://aukro.cz/item377387242_ps_1_s_chipem_2_ovladace_hry.html jako tady ten to tam má už hodně dlouho a furt mu to nesmázli...

sami to asi nesmazou, musi to nekdo nahlasit

Odkaz ke komentáři

hmm to je asi pravda hele, navíc mi psal nějakej týpek jestli jsou to origošky a když sem mu řek že ne, tak si nic nekoupil a za den to bylo pryč ta aukce :(

myslíš teda že tam mužu napsat normal že tam je chip, ale nemám zmiňovat že ty hry sou pálený?

Odkaz ke komentáři

Já tě nechci strašit, ale jen v nejlepším úmyslu upozornit.

Prodej pirátských kopií je jednoznačně definován jako trestná činnost. Pokud navíc vědomě prodáš tyto kopie bez upozornění (nebo je dokonce budeš vydávat za originální), může být dokonce takové jednání posuzováno jako podvod.

Všechno je ale jen o slovíčkaření - stačí napsat, že se jedná o konzoli upravenou pro přehrávání NTSC her (což je chip) a že k ní můžeš jako bonus poskytnout zdarma mnoho CD jako bonus. Pokud pak kupujícím vysvětlíš, že se jedná o záložní kopie, které by neměl používat jinak, než pouze na jednorázové otestování a že jsi je v tomto stavu sám koupil, jsi zcela z obliga.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu