Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 zdar lidi, dal jsem si na aukro aukci ochipovanýho Playstationu 1 se 60 hrama. měl sem tam napsaný akorát že je ochipovanej a 60 her k tomu a jaký hry k tomu. a po dvou dnech kdyz už sem tam měl zájemce mi to dneska smazali že to je v rosporu s autorskými právy bo co. jak to teda mám prodat? dyt co sem koukal tak tam lidi normálně třeba PS2 dávaj ochipovanou. chtěl bych to už prodat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 tak tam nepis ze je ochipovanej ale treba jenom CHD nebo tak a pripadny zajemce se urcite zepta co to je :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 a co zna,mena to CHD? :D to mám jako napsat že prodám PS1 CHD? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 ps1 s moznosti hrat isa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 tak nějak sem to měl napsaný PS1 ocjipovaná(monžost hrá iso hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 CHD jako že chiped Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 ok a nebude jim divný že ted to tak v podstatě nenapíšu? nebo na to maj nějaký roboty? http://aukro.cz/item377387242_ps_1_s_chipem_2_ovladace_hry.html jako tady ten to tam má už hodně dlouho a furt mu to nesmázli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 nwm............zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 ok a nebude jim divný že ted to tak v podstatě nenapíšu? nebo na to maj nějaký roboty?http://aukro.cz/item377387242_ps_1_s_chipem_2_ovladace_hry.html jako tady ten to tam má už hodně dlouho a furt mu to nesmázli... sami to asi nesmazou, musi to nekdo nahlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Nekdo to bonznul..i takovy lidi se najdou co nemaj nic lepsiho na praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 sami to asi nesmazou, musi to nekdo nahlasit treba konkurence.. :) sry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 hm tak to sou dobrý dementi no. každopádně vám děkuju, zkusím to eště jednou s tim CHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 dej tam klidne chip nebo z moznosti ISO her ptze to ze te bonzli je nahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 tak jsem to tam dal takhle tak doufám že mi daj pokoj a ten co to chtěl koupit před zrušením to koupí znova :) http://aukro.cz/show_item.php?item=378560669 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 původní problém nebyl v chipu, ale ve hrách co jsi k tomu dával....byly pálený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 hmm to je asi pravda hele, navíc mi psal nějakej týpek jestli jsou to origošky a když sem mu řek že ne, tak si nic nekoupil a za den to bylo pryč ta aukce :( myslíš teda že tam mužu napsat normal že tam je chip, ale nemám zmiňovat že ty hry sou pálený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 jo to tam dej...a tu fotku dej mensi aby neslo poznat jestli sou ty hry paleny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Já tě nechci strašit, ale jen v nejlepším úmyslu upozornit. Prodej pirátských kopií je jednoznačně definován jako trestná činnost. Pokud navíc vědomě prodáš tyto kopie bez upozornění (nebo je dokonce budeš vydávat za originální), může být dokonce takové jednání posuzováno jako podvod. Všechno je ale jen o slovíčkaření - stačí napsat, že se jedná o konzoli upravenou pro přehrávání NTSC her (což je chip) a že k ní můžeš jako bonus poskytnout zdarma mnoho CD jako bonus. Pokud pak kupujícím vysvětlíš, že se jedná o záložní kopie, které by neměl používat jinak, než pouze na jednorázové otestování a že jsi je v tomto stavu sám koupil, jsi zcela z obliga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 wow tohle mě docela vystašilo ale tak tohle dělá hodně lidí ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 j, jak tady rikal will...v pravidlech aurka je ze se nesmi prodavat zeandej warez (materialy porusujici autorska prava) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 aukro je na how** kupoval jsem tam 4gb kartu a byla smrz FAKE jak jinak :D:D a navíc si myslim že moc lidí PS1 už moc nechce spíš si kupujou kdyš už tak už PS2 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 tak nvm no, to jako myslíte že ty hry k tomu dávat nemám? já zas na tom chci aspon trhnout, protože co budu dělat s 60 hrama bez PS1? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 jak říkal will řekni že prodáš PS1 CHD a že jako bonus dostanou ty hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 will : ted jsem to chtel napsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 ach jo, tak jsem to tam dal jak jste mi řekli, napsal jsem že to PS1 CHD (sbírkový kousek) a že k tomu dám jako BONUS 60 her. a dnes už to je zase smazaný :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.